Ilyen időnk lesz hétfőn és kedden

Száraz levegő áramlik a térségbe, felszakadozik a felhőzet és jelentősen csökken a csapadékhajlam. Fagyra kell számítani.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Fagyos
Fagyos
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. február 03., 07:30
0 hozzászólás. 

Hétfőn az ország déli, keleti és néhol a középső részén hideg lesz, főként a kora reggeli és éjszakai órákban. Napközben -4 és -5 Celsius fok várható Kelet-Erdélyben és Moldvában, 8-10 Celsius fokot mérhetnek Máramarosban.

Hajnalban -16 és -6 Celsius fokot mutatnak majd a hőmérők, a Keleti-Kárpátok medencéiben akár -23 Celsius fok is lehetséges.

Az égbolt időnként felhőssé válik délen és délkeleten, máshol felhőtlen égbolt várható. A szélmozgás az első napszakban erősödhet meg Bánátban és a hegyvidéken, ahol akár 60-70 km/h-s sebességet is elérhetik a hófúvások. A déli országrészben helyenként 40 km/h- szélmozgás várható.

Kedden hideg lesz reggel és este délen, keleten és a középső országrészben. Átlagban -4 és 4 Celsius fok várható. Melegebb lesz a domb- és hegyvidéken (7-9 Celsius fok). Szerdán hajnalban akár a -20 Celsius fok is lehetséges Kelet-Erdélyben, és fagypont körüli értékeket mérhetnek nyugaton.

Az égbolt kissé változékonyan alakul, csak délen borulhat be időnként. A szélmozgás mérsékelt marad, csak helyenként Dél-Bánátban és a hegyvidéken erősödik meg.

uh.ro/mediafax



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."