Bitcoinnal is lehet fizetni

Mostantól Bitcoin virtuális devizával is lehet fizetni a román NETOPIA mobilPay fizetési rendszeréhez csatlakozott mintegy hatezer üzletben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bitcoin
Bitcoin
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. december 08., 06:31
0 hozzászólás. 

A cointelegraph.com hírportál szerint a mobilPay fizetési rendszer a román BTCXchange (S.C. BTC X Change S.R.L.) platformmal folytatott együttműködésben számolja el a virtuális devizában bonyolított üzleteket. A BTCXChange háromezer regisztrált felhasználója az idén már 2,5 millió dollár értékben kötött Bitcoin üzleteket.

"A Bitcoinnak, de különösen annak a technológiának, amin alapul, fenomenális alkalmazási potenciálja van" - mondta Antonio Eram, a kártyás fizetések bonyolításával foglalkozó NETOPIA mobilPay alapítója, vezérigazgató.

"(A technológia) általában is kulcsszerepet fog játszani a dolgok internete következő fejlődési fázisában, és nem feltétlenül a fizetési rendszerekre korlátozott módon" - fogalmazott.

"Egy új, decentralizált ökoszisztéma születésének és egy közösség terjeszkedési törekvésének vagyunk a tanúi" - mutatott rá Cristian Cora, a BTCXChange ügyvezetője. "Az árfolyam szédületes ütemű emelkedése és a technológia gyors adoptálása bíztató jel a jövőre nézve" - mondta.

mti


címkék: bitcoin

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."