Érkezik az ősz

Csapadékosra fordul az idő és hűvösebb levegő érkezik térségünkbe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Osz-szeptember
Lassan, de jön
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. szeptember 25., 10:29
0 hozzászólás. 

Pénteken az ország nyugati felében, a hegyvidéken változékonyra fordul az időjárás. Jégeső is lehetséges, az esőzéseket pedig elektromos kisülések kísérik majd. A csapadék mennyisége elérheti a 10-15, helyenként a 25-30 litert négyzetméterenként. Az ország más részein csak elvétve fordulhat elő zápor-zivatar.

Kissé csökkenek a nappali csúcsértékek az ország nyugati, északi és középső részén, míg délkeleten továbbra is meleg várható. Napközben 19 és 29 Celsius fokot mutatnak a hőmérők.

Szombaton helyenként esni fog északnyugaton, a középső országrészben és északon, elvétve az ország más területein. Előfordulhatnak elektromos kisülésekkel kísért esőzések. Tovább hűl a levegő hőmérséklete: 19 és 27 Celsius fokot mérhetünk maximum.

Vasárnap hidegebb lesz, mint az ilyenkor megszokott majdnem az egész országban. Ez alól csak a délkeleti országrész kivétel, ott 25-26 Celsius fokot mutathat a higanyszál. Máshol általában 17-20 Celsius fokot mérnek majd. A szélmozgás keleten és délkeleten erősödik meg.

uh.ro/realitatea.net



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."