Hideg hétvége elé nézünk

Kissé hidegebb levegő áramlik térségünkbe, hatására kissé erősödik majd az éjszakai lehűlés mértéke, gyenge fagyok lehetnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

HidegOsz-okt-nov
Öltözz fel, ha világítani indulsz!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. október 30., 09:39
0 hozzászólás. 

Pénteken az ország déli és délkeleti részén hidegebb lesz az ilyenkor megszokottnál. Az égbolt változékonyan alakul, és akár gyenge csapadék is kialakulhat. Az ország más részein az évszaknak megfelelően alakulnak az értékek, északnyugaton még melegebb is lesz és főként tiszta égboltra, szikrázó napsütésre számíthatunk.

Napközben 9 és 17 Celsius fokot mutatnak majd a hőmérők. A szélmozgás mérsékelt marad, csak a Bánátban és a tengerparton erősödik meg. Az alacsonyabb területeken köd képződhet, az ország középső és északi részén hóharmat is kialakulhat.

Szombaton tovább hűl a levegő hőmérséklete. A nappali csúcsértékek 8 és 16 Celsius fok körül várhatók. Az égbolt időnként beborul, de túlnyomórészt napos idő várható. A reggeli órákban köd és hóharmat képződhet. Hűvös lesz a hajnal.

Vasárnap az egész országban hideg lesz, a reggeli órákban negatív értékeket mutatnak majd a hőmérők. A nappali csúcsértékek 8 (Csíkszereda) és 15 (Nagybánya) Celsius fok körül alakulnak. Az égbolt felhőtlen lesz. A reggeli és esti órákban köd és hóharmat képződhet.

uh.ro/realitatea.net



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."