Felmelegszik az idő

Egyelőre változékonyabb idő várható, de hamarosan megnyugszik időjárásunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

EnyheDecember
Enyhe időnk lesz (fotó: idokep.hu)
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. december 02., 10:25
0 hozzászólás. 

Szerdán kissé visszaesnek a hőmérsékleti értékek az előző napokhoz képest az ország nagy részén, főleg nyugaton, északon és a középső országrészben, ahol az ilyenkor megszokott értékeket mérünk majd. Az ország más területein melegebb lesz a sokévi átlagnál.

Az égbolt időnként beborul nyugaton, északon és a középső országrészben, ezeken a területeken elvétve elered az eső is. Estétől Máramarosban, Észak- és Kelet-Erdélyben, Észak-Moldvában vegyes csapadék alakul ki. A hegyvidéken havazni fog. A szélmozgás mérsékelt marad, csak a hegyvidéken erősödik meg, illetve Moldvában, Dobrudzsában és Dél-Olténiában.

Napközben 2 és 12, éjszaka -3 és 4 Celsius fok körüli értékeket mérünk majd. Hidegebb a Keleti-Kárpátokban lesz, akár -8 Celsius fokot is mérhetnek éjszaka.

Csütörtökön melegebb lesz az ilyenkor megszokottnál az ország nagy részén. Az égbolt beborul északkeleten és az ország középső részén, vegyes csapadék várható Máramarosban, Kelet-Erdélyben és Moldvában, havazás a Keleti-Kárpátokban lehetséges. Nyugaton köd és sűrű alacsony rétegfelhőzet valószínű. Az ország más területein változékony égbolt mellett köd képződik a reggeli és esti órákban. Csak a hegygerinceken erősödik meg a szélmozgás, máshol mérsékelt marad.

A nappali csúcsértékek 4 és 14, a minimumok -5 és 5 Celsius fok körül alakulnak.

uh.ro/mediafax



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."