Vetkőzhetsz egy kicsit

A nagykabátot azért még hagyd magadon, akkor is, ha felmelegedés jön.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

melegtel
Felmelegedik az idő, fotó: visitcalifornia.com
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. február 15., 11:35
0 hozzászólás. 

Enyhén ugyan, de emelkedni fognak a hőmérsékleti értékek szerdán és csütörtökön – tájékoztat az Országos Meteorológiai Intézet. Főként a Kárpát-medencében lehet majd átlag fölötti értékeket mérni.

Az ég is kitisztul majd a következő napokban, kivéve az ország keleti részén, ahol nemcsak felhőzetre, hanem csapadékra, esetleg hóesésre is lehet számítani. Intenzívebb, átmeneti széljárás is várható keleten, illetve a hegységekben. A hőmérsékleti átlagok 0 és 11 Celsius-fok között alakulnak, de éjszakára ezek –14-re is visszaeshetnek.

Csütörtökre sem várható nagyobb változás, az ország kelet és délkeleti részén is kitisztul az ég, gyenge, mérsékelt széljárásra lehet számítani. A maximális értékek maradnak, de éjszakára körülbelül 2 fokkal felmelegedik a hőmérséklet.

Az accuweather.com meteorológiai szakportál szerint Székelyudvarhelyen még szerencsésebbek vagyunk, szerda délutánra ugyanis kitisztul az ég, csütörtökön már többnyire napsütés várható és a szerdai maximális 1-ről 5-re nő majd a nappali hőmérséklet, amely csütörtök éjszakára is csupán –7 Celsius-fokra esik majd vissza.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."