Esernyőket előkészíteni!

Öltözz rétegesen, mert megrészegedik az időjárás hétvégére. Hideg nem lesz, záporok annál inkább.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

esoernyos
Esernyős lesz az idő, illusztáció
szerkesztoÍRTA: UH.RO/MEDIAFAX
2017. május 12., 11:35
0 hozzászólás. 

Ugyan a hajnali órákban Csíkszeredában mérték az idei tavasz legalacsonyabb hőmérsékletét, délutánra felmelegedett az idő.

A hétvégére is változékony időjárásra számíthatunk, pénteken tovább melegszik az idő az ország déli és keleti részein. Északon és északnyugaton viszont viharokra lehet számítani, néhol intenzív széljárásra, villámlásra és jégesőre is, értesít az Országos Meteorológiai Intézet.

A hőmérsékleti értékek közepesnek mondhatóak, a maximálisak 16 és 27, míg a legalacsonyabbak 7 és 17 Celsius-fok körül alakulnak. Ezek az értékek nem változnak sokat szombatra, viszont a széljárás az egész ország területén felerősödik, nagy mennyiségű csapadék is várható. Vasárnap is hasonló időjárásra, jégesőkre lehet számítani.

Az accuweather.com meteorológiai szakportál szerint Udvarhely sem lesz kivétel a változékony időjárás alól. Hideg nem lesz, pénteken 23 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet napközben, vasárnapig viszont ez 19-re esik vissza. Éjszakára 10 Celsius-fok körüli hőmérséklet várható. A szakportál szerint egész hétvégén felhős égboltra és záporokra számíthatunk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."