Tragédia történt a viharban

Fák dőltek a kempingre, egy ember életét vesztette Bihar megyében, többen súlyosan megsérültek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

camping
Fotó: Libertatea
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. július 24., 11:45
0 hozzászólás. 

Óriási vihar volt vasárnap este a Bihar megyei Csarnóházán (Bulz). A vihar többek között egy kempingre csapott le, ahol egy ember meghalt, 16-an megsebesültek, közülük három állapota súlyos.

A vihar több nyárfát gyökerestől kicsavart és az út két oldalán lévő két kemping sátraira, illetve az autókra döntött. Eső, jégeső hullott, később tornádó szerű vihar keletkezett. A turisták egy része bemenekült a faluba, mások az autókban, sátrakban maradtak.

"A 16 sérültből négyen maguk jelentkeztek a bánffyhunyadi sürgősségen, hárman pedig a nagyváradi kórházban, a többieket mentők szállították el. Aktiválták a vörös mentési kódot, 57 tűzoltó vonult a helyszínre" - mondta el Camelia Roșca százados, a Körösvidéki Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője.

Ioan Mihaiu, Bihar megye prefektusa azt mondta: hajnal fél kettőre kiürítették a két érintett kempinget. "Egy fa rádőlt egy autóra, egy ember meghalt. A másik kempingben egy fa egy sátrat temetett maga alá, három ember súlyosan megsérült"- mondta el a prefektus, aki szerint összesen 90 ember vett részt a mentésben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."