Hideg lesz, majd havazni is fog

Télies időjárás lesz a következő két hétben, különösen éjszaka és hajnalban fogunk dideregni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

telimedve
Fotó: illiusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. december 05., 09:22
0 hozzászólás. 

Az Országos Meteorológiai Igazgatóság december 4. és december 17. közötti időszakra vonatkozó előrejelzése szerint az erdélyi megyékben ezekben a napokban hideg idő várható, különösen éjszaka és hajnalban. A hőmérsékleti értékek nappal -2 és +2 Celsius-fok körül alakulnak, éjszaka -7, -3 fok várható.

A kelet-erdélyi medencékben ennél is hidegebb lesz, a hőmérséklet akár -10 Celsius fokig süllyedhet. December 6-ától 9-éig enyhül az időjárás, a nappali csúcshőmérséklet eléri az 5-7 Celsius-fokot, és ez 13-áig nem sokat változik. Ezt követően lehűlés várható, december 6-a és 9-e között alig számíthatunk csapadékra, majd a hónap közéepén akár minden nap havazás lehet.

Az accuweather.com meteorológiai szakportál is az országos intézet előrejelzését igazolja. A portál szerint Székelyudvahelyen napról napra, fokozatosan felmelegedik az idő, szombatra 7 Celsius-fokra is megemelkedhet a hőmérséklet, ez aznap éjszakára sem csökken fagypont alá. Az oldal elvétve szerdára jósol még hózáporokat, csütörtöktől már csapadékmentes napokat ígér.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."