Hólapátra ültetjük a telet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat esőt, havas esőt, havazást és erős szelet jósol. Megdőlt a hidegrekord Romániában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Ilyen idő van Udvarhelyen.
Ilyen idő van Udvarhelyen.
szerkesztoÍRTA: UH.RO/TVR/HÍRSZERK
2018. március 19., 13:08
0 hozzászólás. 

Lehet, hogy a látszat csal? Bár Székelyudvarhelyen számításaink szerint hétfőn délben legalább hétágra süt a nap, az Országos Meteorológiai Szolgálat, sőt a műholdas alkalmazások szerint is rossz idő van. A TVR híradása alapján az idei a valaha mért leghidegebb március 19-e Romániában.

A meterológusok szerint hétfő reggel 6 órától kedd este 9 óráig a hőmérséklet erősen lecsökken, eső, havas eső, havazás és erős szél várható az ország egész területén. A közlekedést ónos eső nehezítheti, különösen az ország déli régiójában. A központi, északi, keleti és déli országrészekben árvízre is lehet számítani, Brassó és Szeben megyékben sárga jelzésű árvízriasztás van érvényben. A fővárosban is hétfőn, kedden és szerdán a szokásosnál hidegebb időre lehet számítani.

A Románia tíz megyéjében zuhogó ónos eső már vasárnap súlyos gondokat okozott a közlekedésben: a bukaresti Henri Coandă repülőtéren egyetlen járat sem tudott délután felszállni a meteorológiai jelenség miatt, és hétfőn is félórás késéssel indulnak a repülők.

Szintén az ónos eső miatt le kellett zárni az A2-es autópálya egy szakaszát és több országutat is vasárnap 15 órától, ezt hétfőre megnyitották, a hírek szerint egyetlen országút és autópálya sincs jelenleg lezárva.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."