Szerdáig visszajön a nyár

Felmelegedik az időjárás a következő napokban, de záporok és zivatarok továbbra is lesznek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

b-4
Fotó: archív/Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES/MASZOL
2018. június 18., 11:57
0 hozzászólás. 

Záporok, zivatarok várhatóak hétfő estig az ország egész területén, szerdán azonban már csak a hegyvidéken – tájékoztat az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az előrejelzés szerint hétfőn 21 óráig az ország egész területén gyakran lesz rövid idejű légköri instabilitás, villámlásokkal kísért záporok, zivatarok, széllökések, jégesők várhatók. A lehulló csapadék mennyisége helyenként meghaladja a 20–30 litert négyzetméterenként. A várható legmagasabb hőmérsékleti értékek 22 és 30 Celsius-fok között, a legalacsonyabbak pedig 12 és 21 fok között alakulnak.

Kedden melegebb időre számíthatunk, záporok, zivatarok az ország nyugati, északi és középső régióiban, valamint a hegyvidéken lesznek. A legmagasabb hőmérsékleti értékek 26 és 34 fok között, a legalacsonyabbak 12 és 22 fok között fognak mozogni.

Szerdán az ország nagy részében felmelegszik a hőmérséklet, leginkább a délkeleti régióban. Változó felhőzetre számíthatunk, a hegyekben délután borús lesz az ég, ahol villámlásokkal és széllel kísért zápor is lehetséges. A várható legmagasabb hőmérsékleti értékek 27 és 34 Celsius-fok között, a legalacsonyabbak pedig 12 és 24 fok között alakulnak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."