Eltűnt egy balánbányai kisfiú

A hatéves gyereket hétfőn látták utoljára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Manoilă Cristinel-Ciprian
Manoilă Cristinel-Ciprian
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. július 04., 15:45
0 hozzászólás. 

Hétfőn este negyed tízkor értesítette a 112-őn keresztül a Hargita megyei rendőrséget a 27 éves L. G. P., hogy kisfia, a hatéves Manoilă Ciprian-Cristinel nem ment haza. A gyerek aznap este több környékbeli gyerekkel játszott otthona közelében, de egy idő után eltűnt. A Licurici nevű volt napközi udvarán látták később.

Eltűnése pillanatában fehér tréningnadrágot viselt fekete csíkokkal, sötét színű hosszú ujjú felsőt, piros sapkát és villogós sportcipőt. Ismertetőjegyei: 1,2 m magas, szőke hajú, barna szemű, vékony testalkatú. A keresésében a megyei rendőrség, csendőrség és sürgősségi esetek felügyelősége vesz részt.

A Canalul de știri információi szerint a gyerek édesanyja gombászni volt, amíg a kisfiú otthon játszott. Rendezetlen családi körülmények közt, gombászásból, erdei gyümölcsök gyűjtéséből élnek. A kisfiúnak állítólag aznap volt a születésnapja. Sokan azt gyanítják, a máskor sekély, most azonban kétméteresre nőtt Olt vihette magával, más feltételezések szerint az erdőbe bóklászott el egyedül, esetleg elrabolták. Ha valaki megtalálta, hívja a 112-es sürgősségi számot.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."