Törvénytelen a szennyezési adó

Döntött az Európai Bíróság: az autók beíratási díja, a szennyezési adó, ellenkezik az uniós törvényekkel, mivel tönkreteszi a más országokból hozott használt autók piacát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 08., 12:27
2 hozzászólás. 


Bár a szennyezési adót a belföldről és külföldről vásárolt gépkocsik első bejegyzésénél egyaránt kell kifizetni, az Európai Bíróság szerint a törvény mégis diszkriminatív, mert jóval kedvezőbb feltételeket teremt a belföldi autók számára – írja a manna.ro.

Emil Boc miniszterelnök felkérte Borbély László környezetvédelmi tárcavezetőt, hogy tegyen javaslatokat a törvény módosítására.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bbalintl
2011-04-09 09:18:31
Szoval azert torvenytelen, mert nem hozzuk ki az ok orszagukbol a szennyezo autokat es sajat magukat szennyezik, valamint mert rontja az ok- javitja a mi gazdasagunkat... Ilyen ez az Unio:P a kisebb(orszag) azt csinalja amit a nagyok mondanak, a nagyok meg azt ami nekik jo
avatar
p_robi86
2011-04-09 15:49:57
Hát ez röhejes. Szóval a törvényeket úgy "készítik", hogy a piacnak jó legyen (nem mintha újdonság lenne - csak így nyíltan kimondani azért na). Nem számít, hogy mindenki asztmás, rákos, allergiás a sok mocsoktól ami kőolajból készül.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."