Tart még az enyhe időjárás

Szerdán és csütörtökön többnyire felhős égboltra, kevés csapadékra és a sokévi átlagtól eltérően magasabb hőmérsékletre van kilátás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. január 03., 16:30
0 hozzászólás. 

Szerdán is marad az évszakhoz képest enyhe időjárás: a maximumok 3-13 Celsius fok körül alakulnak, míg a legalacsonyabb hőmérsékleti értékek -4 és 4 Celsius fok körüliek lesznek – értesít az Országos Meteorológiai Intézet.

Az ország nyugati, középső és északi részén fokozatosan borul majd be – többnyire a délutáni és esti órákban számíthatunk felhős égboltra. Helyenként a csapadék lehetősége sem kizárt: főként esővel, a hegyekben vegyes csapadékkal számolhatunk. Románia más vidékein az égbolt változékony lesz.

Csütörtökön kissé lehűl a levegő hőmérséklete, de még így sem éri el a sokéves átlagot. A legtöbb 1-11, míg legkevesebb -3-5 Celsius fokot mérünk majd. Felhős égboltra az egész országban számítani lehet, annyi különbséggel, hogy a lehulló csapadék az alacsonyabban fekvő területeken eső, míg a hegyekben, főként Erdélyben és Máramarosban hó formájában hull majd. Utóbbi helyeken a szélmozgás is megerősödik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."