Megváltozott a közintézmények munkaprogramja

A minisztériumok, prefektúrák és dekoncentrált intézmények mostanában egész Romániában egységes munkaprogram szerint dolgoznak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 15., 18:21
0 hozzászólás. 

A közintézmények nyitva tartása, munkaideje 8 és 16 óra között van megszabva. Mihai Răzvan Ungureanu miniszterelnök szerdai bejelentésében hangsúlyozta, hogy átiratban tájékoztatták erről az érintett intézményeket.

Arra a kérdésre, hogy a közalkalmazottak többet fognak-e dolgozni, a miniszterelnök kérdéssel válaszolt: „Mit jelent, hogy többet dolgoznának? Van egy stabil munkaprogram: 8 és 16 óra között".

Dézsi Attila RMDSZ-es kormányfőtitkár szombaton azt nyilatkozta, hogy ettől a héttől kezdődően a miniszterelnök kérésére egységes munkaprogram szerint dolgoznak a közalkalmazottak, és ez a program 8 és 16 óra között van.

A közintézményekben dolgozók eddig más-más munkaprogram szerint jártak be dolgozni, egyes helyeken 9 órakor, máshol 8 óra 30 perctől kezdődött a műszak, ezért kellett egységesíteni ezt. A döntést az intézmények közötti jobb közreműködés és ügyvitel reményében hozták meg.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."