Ilyen időnk lesz hétfőn és kedden

Az Országos Meteorológiai Intézet adatai alapján egyelőre télies, azonban hétvégére tavasziasan enyhe időjárás éri el térségünket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 20., 12:00
0 hozzászólás. 

Hétfőn hideg időben lesz részünk: az ország nagy részén borult égboltra számíthatunk. Románia nyugati, északi és középső részén többnyire vegyes csapadék esik majd, ami az esti órákban havazássá alakul – értesít az Országos Meteorológiai Intézet.

A hegyvidéken közepes mennyiségű hó hullhat, főleg a Keleti-Kárpátok északi részén. A szélmozgás gyenge lesz, csak a tengerparton és a Duna-deltában erősödik meg. A legmagasabb hőmérsékleti értékek -4 és -6 Celsius fok körül alakulnak, míg a legalacsonyabbak -11 és -1 Celsius fok körüliek lesznek.

Kedden az ország keleti felében beborul és helyenként havazás alakulhat ki, többnyire a délelőtti, déli órákban. Románia többi részében helyenként felhős égbolt alakul ki és a reggeli, délelőtti órákban vegyes csapadékra van kilátás.

A szélmozgás csak a hegyvidéken és a magasan fekvő területeken erősödik meg. A keddi maximumok -5 és 5 Celsius fok körüliek lesznek, míg a legalacsonyabb hőmérsékleti értékek -17 és -7 Celsius fok körül alakulnak.

A hét elején tehát csípős éjszakák, hétvégére azonban tavaszi enyheség jellemzi térségünk időjárását.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."