Ilyen időnk lesz a következő két napban

Kisebb felmelegedés éri el térségünket, de csapadék is várható – tájékoztat az Országos Meteorológiai Intézet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 22., 18:02
0 hozzászólás. 

Csütörtökön az égbolt borult lesz. Csapadék többnyire este és éjszaka várható, főként az ország északi részén, Románia további régióiban pedig kevesebb mennyiségben. Főként Máramarosban és Erdélyben alakulhat ki hóhullás, máshol vegyes csapadék várható. A hegyekben havazni fog.

A nap első felében a ködképződés lehetősége sem kizárt, főleg az ország délnyugati és déli részén csökkennek a látási viszonyok. A szélmozgás mérsékelt marad, csupán a hegyvidéken és Dobrudzsában erősödik meg helyenként. A legkisebb hőmérsékleti értékek -7 és 2 Celsius fok körüliek, míg a nappali maximumok -2 és 8 Celsius fok körüliek lesznek.

Pénteken kissé felmelegszik az időjárás az egész országban. Az ég főként felhős lesz nyugaton, északon és Románia középső részén, változékony a többi régióban. Havazás csak a hegyekben valószínű: míg Máramarosban és Erdélyben vegyes csapadék esik, addig Bánátban, a Kőrösök vidékén és néhol Moldovában valamint Dobrudzsában eső várható. A pénteki maximumok 0 és 10 Celsius fok körül, míg a legalacsonyabb hőmérsékleti értékek -4 és 4 Celsius fok körül alakulnak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."