Már a küszöbön a tavasz

Az egész országban felmelegedés várható, a havazást lassan eső váltja fel, bár helyenként még lehet hóhullásra számítani. Ilyen idő lesz csütörtökön és pénteken.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. március 01., 09:43
0 hozzászólás. 

Csütörtökön túlnyomórészt szép időre számíthatunk országszerte, változékony égbolttal keleten és a hegyvidékeken, ahol elszigetelten enyhe havazás is várható. Estétől felhősödés várható Románia nagy részén.

Helyenként kis mennyiségű csapadék is hullhat, a Bánságban és a Kőrösök vidékén eső, Máramarosban, Erdélyben és Észak-Moldovában vegyes csapadék, míg a hegyvidékeken hó formájában. Számítani lehet az utak jegesedésére, enyhe és közepes erősségű szélre, ami a hegyekben erősödhet meg.

A hőmérsékleti maximumok 2 és 10 fok között alakulnak, míg éjszaka -7 és 3 fok közé süllyed a hőmérő higanyszála. Elszigetelten ködre is számítani lehet.

Pénteken az egész országban enyhe felmelegedés várható. Olténiában és Munténia nyugati részén a változékony égbolt, míg az ország többi részein időszakosan felhős ég lesz a jellemző. A Bánságban, a Kőrösök vidékén és Dobrudzsában esős idő várható, míg Máramarosban, Erdélyben és Moldovában helyenként vegyes csapadék. A légmozgás a csütörtökihez hasonlóan alakul, az éjszaka során felerősödik keleten, ahol havazásra is lehet számítani.

A hegyvidékeken egész nap lehet erős szélre és havazásra számítani, a csúcshőmérséklet 4 és 14 fok között, míg a minimum -4 és 4 fok között alakul.


címkék: idojaras tavasz

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."