Ilyen időnk lesz hétvégén

Kissé magasabb hőmérsékleti értékeket mérünk majd, mint a hét többi napján, de az évszaknak megfelelő időjárás várható.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 09., 18:27
0 hozzászólás. 

Szombaton az időjárás az ilyenkor megszokott értékek közt marad. Az égbolt időnként felhős lesz, főleg a hegyvidéken, ahol hószállingózás is lehetséges. Többnyire gyenge lesz a szélmozgás. Legtöbb 0 és 10 Celsius fok körüli értékeket mutat majd a hőmérő, legkevesebb -10 és 0 Celsius fok körül alakul a levegő hőmérséklete.

A hegyekben kissé felmelegedik az idő, helyenként beborul és a Déli Kárpátokban valószínűbb a hószállingózás. A hegyközi medencékben és völgyekben köd képződik majd.

Vasárnap az ország nyugati, középső és északi részén borul be az égbolt és nagyobb területeken lehetséges a csapadék. Havazni fog Máramarosban, Erdélyben és a hegyvidéken. Vegyes csapadék várható Moldovában és esőt ígérnek a Bánátban és a Kőrösök vidékén.

Románia más régióiban változékony marad az égbolt és vegyes csapadékra kell számítani. A szélmozgás gyenge és mérsékelt marad, majd a hegyvidéken megerősödik, akárcsak az esti órákban az egész országban.

A nappali maximumok 2 és 10 Celsius fok körül alakulnak, míg az éjszakai hőmérsékleti értékek -7 és 3 Celsius fok körül.

A Keleti Kárpátok északi részétől kezdődően fokozatosan beborul a hegyvidéken, főleg délután és este várható csapadék hó formájában. A szélmozgás csak a hegygerinceken erősödik meg, különben mérsékelt marad.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."