Borús, szeles, esős hétvégénk lesz

Változóan felhős égboltra, szeles időjárásra és több régióban esőzésre számíthatunk hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 30., 10:10
0 hozzászólás. 

Pénteken az előző időszakhoz képest kissé lehűl a levegő hőmérséklete: nappal 6 és 16 Celsius fokot, az esti órákban és éjszaka -3 és 5 Celsius fokot mutatnak a hőmérők higanyszálai.

Az égbolt változóan felhős lesz és az ország nagy részén esni fog, főleg az esti órákban lesz csapadék a Kárpátközi részeken. A hegyekben vegyes csapadék valószínű – itt a szélmozgás is megerősödik, míg Románia többi régiójában mérsékelt marad.

Szombaton az évszaknak és az időszaknak megfelelő értékeket mérhetünk: maximum 8 és 16 Celsius fokot, minimum 0 és 8 Celsius fokot. Az égbolt felhős lesz, főleg a nappali órákban.

Gyengébb esőzések nagy területeken is kialakulhatnak főleg az ország északi részén, máshol csak helyenként, de esni fog. A hegyekben vegyes csapadék lesz a jellemző. A szélmozgás helyenként kissé megerősödik, a hegyvidéken néhol viharossá is válhat.

Vasárnap időszakosan beborul az égbolt és vegyes csapadék is hullhat. Napközben a szélmozgás megerősödik, főleg a hegygerinceken, estére pedig mérséklődik. A hőmérsékleti értékek alacsonyabbak lesznek, mint ahogyan ezt az elmúlt időszakban megszoktuk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."