Ilyen időnk lesz hétfőn és kedden

Villámlásokkal kísért esőzések, de még jégeső is valószínű a napokban. Figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Intézet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. április 16., 11:48
0 hozzászólás. 

Hétfőn változékony idő várható. Az égbolt időszakosan beborul és záporok, zivatarok alakulnak ki, amelyeket elektromos kisülések kísérnek. Rövid időre megerősödik a szélmozgás. A nappali csúcsérték 13 és 23 Celsius fok körül alakul, míg legkevesebb 2 és 12 Celsius fok körüli értékeket mérünk.

Kedden tovább tart a változékony időjárás. Az égbolt felhős lesz és az ország nagy részén esni fog. A záporokat, zivatarokat villámok kísérik. Helyenként nagy mennyiségű csapadék esik majd és a jégeső lehetősége sem kizárt. A szélmozgás délkeleten élénkül meg, máshol mérsékelt marad. Legtöbb 10 és 20 Celsius fok körüli értékeket mérünk, legkevesebb 2 és 12 Celsius fok körüli értékeket.

 

Változékony időre figyelmeztetnek a meteorológusok

Április 17-én 9 órától lép érvénybe és április 19-én reggel 9 óráig tart az Országos Meteorológiai Intézet figyelmeztetése, miszerint változékony időjárásban lesz részünk. A fent említett időszakban záporok, zivatarok alakulnak ki, melyeket elektromos kisülések kísérnek és az esőzés idejére a szélmozgás is megélénkül. Az ország délnyugati, déli és keleti részén valamint a domb és hegyvidéken a csapadék mennyisége eléri majd a 15-20 litert négyzetméterenként, helyenként pedig akár a 30 litert is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."