Sport » Foci

Zivatarban ontották a gólokat Csekefalván

Négy találat, egyenlő elosztásban. Indult az Udvarhely körzeti újabb idénye. Az első fordulóban Csekefalvára néztünk be.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

csekefalva agyagfalva korzeti
Fotó: Sinka-Király Levente.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. augusztus 26., 22:47
0 hozzászólás. 

Csendes, vasárnap délutáni kép fogadott. Alig lézengett valaki a főúton, pedig azt sem lehetett mondani, hogy mindenki a meccsen lett volna. A B csoport első mérkőzésén a helyi Csekefalva az Agyagfalvát látta vendégül. Borongott, villámlott, de a fiúk a játékkal foglalkoztak. A szurkolók meg a beszólásokkal tették színesebbé a mérkőzést.

Kóstolgatták egymást a csapatok az összecsapás legelején, valamivel többet voltak játékban a vendégek. Aztán a félidő derekán addig készülődött az eső, hogy csak rákezdett, de pár perc múlva el is állt. Ez jel lehetett, mert alighogy rázendített, az agyagfalviak meg is szerezték az első gólt Gergely Tamás révén.

csekefalva agyagfalva korzeti

A találat meghozta a kedvüket a játékosoknak, de a nézők sem unatkoznak. „Milyen labda ez?" – jön az egyiküktől a kérdés. Igazából nem tudjuk, hogy azt akarta-e megtudni a sportszerető, hogy melyik cég készíti a játékszert, vagy, hogy a passz volt rossz. Utóbbi nem lehetett, mert a csekefalvi csatár remekül lépett ki vele a védők gyűrűjéből, szépen elcsavarta a kimozduló kapus mellett, így meg is volt az egyenlítés félóra után.

Egy keményebb belemenés után hördült fel a mellettem levő drukker. „Adjál sárgát vagy pirosat!" – ordított a játékvezető felé. A sípmester az előbbit mutatta fel a szabálytalankodónak. Azért, hogy mindenki érezze, hogy nem éppen biztonságos környéken járunk hozzátette: „Ügyelj, mert itt reátok vernek". Ezzel utalhatott arra, hogy a múlt idényben az egyik játékvezetőnek valóban problémája volt elhagynia a játékteret és a települést is. A szünet előtt a vendégek betaláltak, a játék képe alapján teljesen megérdemelten vezettek.

csekefalva agyagfalva korzeri

A második félidő alig kezdődött meg, amikor egy szögletet követően Gál Attilára nem figyeltek, a majd legkisebb növésű játékos köszönte szépen, élt a lehetőséggel fejjel juttatta a labdát a hálóba.

Ahogy teltek a percek, fogyott az erő. Egyre többször veszekedtek az agyagfalviak a pályán. Nyomtak, de csak helyzetecskékig jutottak, a hazaiak jól állták a sarat. „Vegyenek le innen, nem bírom" – könyörgött a kispad felé az egyik vendégjátékos. „Idegesen nem lehet futballozni" – fogalmazta meg a szurkoló.

csekefalva agyagfalva korzeti

Délutáni foci, ha nem is teljes erőbedobással, de megkezdődött az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság. A nyári nagy melegben néha elkelnek az ilyen záporok is. Ha meg gólok is potyognak, akkor mindenki jól szórakozik.

Amit láttunk, hallottunk

Pálya: a szárazság nyomai látszanak, néhol repedezett a föld, fűrészporral kivonalazva.

Eredményjelző: nincs.

Öltöző: a pálya mellett, a hazaiak és a játékvezetők használták.

Nézők: kevesen, pár szószólóval.

Durvaság: nem volt számottevő, de párszor villant a sárga lap.

Összkép: idényeleji forma, kevés focival.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."