Sport » Foci

Uralta a mezőnyt az SzFC

Két gyerekcsoporttal vett részt a kolozsvári tornán az FC Székelyudvarhely. Arany- és ezüstérmet is szereztek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc
A tornagyőztes udvarhelyi csapat.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. július 05., 07:55
0 hozzászólás. 

Az elmúlt hétvégén Kolozsváron rendezték a II. Bajnokok Kupája elnevezésű labdarúgó-tornát. Az eseményre hivatalos volt az FC Székelyudvarhely, amelyik két korosztályban képviseltette magát.

A legkisebbeknél, a 2006-ban születetteknél az Albert István által irányított együttes egy döntetlennel kezdett, de fokozatosan lendültek bele a játékba a kis focisok, a folytatásban már nem is találtak legyőzőre, így megnyerték a tornát.

A 2005-ben születettek is vitézkedtek. A Dusinszki Zoltán és Kis Lajos által felkészített gárda veretlenül megnyerte csoportját, az elődöntőben is diadalmaskodott, a fináléban egy góllal maradt alul, így a második helyen zárt.

Az SzFC eredményei a II. Bajnokok Kupán

2005-os korosztály: 6–2 Radnóttal, 7–2 a Kolozsvári U-val, 14–0 a Gyulafehérvárral, 9–0 a Kolozsvári Luceafărullal, elődöntőben 7–0 a Kolozsvári U II-vel, a döntőben 2–3 a Kolozsvári Luceafărul ellenében.
A keret tagjai: Kacsó Dombi Zsolt, Németi Kristóf, Andrei Vînău, Dusinszki Szabolcs, Birtalan Tamás, Geréb Márk, Szfárli Szabolcs. Edzők: Dusinszki Zoltán és Kis Lajos.

2006-os korosztály: 1–1 a Kolozsvári U-val, 2–0 a Kolozsvári U II-vel, 3–0 a Kolozsvári CFR II-vel, 7–1 a Gyulafehérvári Kinderrel, 2–0 a Kolozsvári Luceafărullal, 1–0 a Kolozsvári CFR-vel.
A keret tagjai: Péter Zalán, Balázs Adorján, Hadnagy Zalán, Pál János, Bálint Tamás, Marosi Krisztián, Trinfa János, Gergely Péter. Edző: Albert István.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."