Sport » Foci

Az élmezőnybe dobbantana az SzFC

Kedden lejátszotta utolsó felkészülési jellegű meccsét az FC Székelyudvarhely, szombaton már a 4. Ligában lép pályára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc keresztur
Fotó: Sinka-Király Levente.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. augusztus 21., 15:07
0 hozzászólás. 

Pár éves kihagyást követően újra lesz felnőtt együttese az FC Székelyudvarhelynek. Kialakult a keret, beneveztek a Hargita megyei labdarúgó-bajnokságba. Az együttest Botorok János-Szín Ferenc duó irányítja, a játékosok egy része már lehúzott pár évet a harmadosztályban, de van hét labdarúgó, aki 20 éven aluli.

„Ez a csapat amennyiben mindig egyben lenne, illetve legalább heti két alkalommal mindenki jelen lehetne az edzéseken, akkor reális lenne a dobogós hely megszerzése a legvégén. A munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt azonban nem mindig adatik meg, hogy mindenki ott legyen, így a bajnokság során lesznek majd meglepő eredményeink" – mondta el portálunknak Botorok János.

Az SzFC valamivel több, mint két hete kezdte el a felkészülést az idényre, az edzések mellett három barátságos találkozót játszott: hazai környezetben 6–0 arányban nyert Homoródalmás ellen, valamint 1–1-re végzett Székelykeresztúrral, tegnap pedig 5–4 arányban kapott ki Keresztúron. A tervek szerint még egy tréning vár a fiúkra, majd szombaton megkezdik a harcot a 4. Ligában, 16 órától hazai környezetben, a városi stadionban fogadják Csíkkarcfalvát.

szfc keresztur

A trénerek elmondták, jelen állás szerint az anyagi háttér biztosítva van, a játékosok egy szimbolikus összegű fizetést kapnak. A csapat célja nem a feljutás, hanem az első években a minél jobb eredmények elérése, valamint a fiatalok fokozatos beépítése, hogy 3-4 éven belül egy ütőképes 3. Ligás gárdát tudjanak felmutatni.

Az SzFC reméli, hogy minél hamarabb visszacsalogatja a stadion lelátójára a labdarúgás kedvelőit.

Az FC Székelyudvarhely kerete

Sebestyén Attila, Bálint Lehel – kapusok, Molnár Károly, Rózsa Árpád, Péter Botond, László Attila, Orbán Bakk Levente, Mózes Tamás, Gergely Tibor, Lőrincz István, Ferenczi Szabolcs, Simon Arnold, Bálint Róbert, Bodor Lóránd, Jankó Levente, Péter Levente, Péter Mózes – mezőnyjátékosok.
Edzők: Botorok János és Szín Ferenc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."