Sport » Foci

Az SzFC behúzta az udvarhelyi rangadót

Alacsony színvonalú, kevés focit hozó találkozón megtartotta veretlenségét az SzFC a megyei bajnokságban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc roseal labdarúgás, 4. liga
Fotó: uh.ro.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. szeptember 20., 18:44
0 hozzászólás. 

Péntek délután rendezték a labdarúgó 4. Liga ötödik játéknapjának azt a meccsét, melyen a pontvadászatban résztvevő két székelyudvarhelyi csapat lépett pályára. A házigazdának számító SzFC valamivel esélyesebb volt a pontok begyűjtésére, mint a Roseal SE. Előbbiek eddig minden összecsapásukat megnyerték.

Mintegy 250 néző látogatott ki a sétatéri stadionba, a meccset jobban indította a Botorok János és Szin Ferenc által irányított hazai gárda, de inkább csak meddő fölényben játszottak, valódi gólhelyzetekig alig jutottak. Az első gólra félórát kellett várni, amikor a Roseal kapusa és egyik hátvédje összehozta Gergelynek a kihagyhatatlan lehetőséget, akinek már csak közelről az üres kapuba kellett pöckölnie. Öt percre rá már 2–0 volt az állás, ellentámadás révén Simon volt a befejező.

Megnyugtatóbb lehetett volna a találkozó második része az SzFC-nek: a 45. percben Mihály M. szabálytalankodott Gergellyel szemben büntetőterületen belül – a játékvezető megkegyelmezett a hálóőrnek, csak sárgát mutatott fel a piros helyett –, a sértett végezte el a tizenegyest, de a kapus hárította.

szfc roseal labdarúgás, 4. liga

A második félidőben visszajött a meccsbe a Roseal, az 56. percben Vékony szöktette Dolteát, aki a kapus mellett is elhúzta, majd a kapuba passzolt (2–1). A gólszerző pár percre rá ki is egyenlíthetett volna, túl hosszan szöktette magát.

Az összecsapás és a pontok sorsa a 67. percben dőlt el, ekkor Mihály M. szabálytalankodott ismét a kapu előterében, megkapta a második sárga lapját, s mivel már mind a négy cserét végrehajtotta Dénes Jenő edző, így Gál állt be a kapuba. A büntetőt Simon értékesítette.

A végjátékban teljesen leült a meccs, a csapatok már a hármas sípszót várták. Megérdemelten nyert az SzFC, de a találkozó színvonala hagyott kívánnivalót, alig volt iram, jószerével hiányzott a foci.

Labdarúgó 4. Liga, 5. forduló:

 

FC Székelyudvarhely–Székelyudvarhelyi Roseal SE 3–1 (2–0)


Vezették: Abrán H. – Sárkány J., Elekes M.

Gól: Gergely (30.), Simon (35., 67. - 11-esből), illetve Doltea (56.)

Kiállítva: Mihály M. (66.)

SzFC: Sebestyén – Bodor, Rózsa, Péter B., Szécsi – Péter L., Péter M., Lőrinc, Simon – Gergely, Jankó. Csereként pályára lépett: Molnár, Bálint, László, Orbán.

Roseal: Mihály M. – Nagy, Gál, Mihály L., Dusinszky – Bartha Cs., Jenei, Szabó, Vékony – Doltea, Bartha M. Csereként pályára lépett: Fodor, Péter, Boér, Pácsi.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."