Sport » Foci

Legyalulta ellenfelét az SzFC

Simán behúzott még három pontot az FC Székelyudvarhely a labdarúgó megyei bajnokság szombati játéknapján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

labdarúgás, fc székelyudvarhely, gyergyószentmiklós
Lefutotta a Jövőt az SzFC. (Fotó: Szász Attila)
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. november 02., 18:57
0 hozzászólás. 

Az odavágók utolsó fordulóját rendezték a labdarúgó 4. Ligában. Az FC Székelyudvarhely a Gyergyószentmiklósi Jövőt látta vendégül a sétatéri stadionban, a kellemes időjárásnak is köszönhető, hogy több mint kétszázan voltak kíváncsiak a találkozóra.

A hazaiak a Sebestyén (70., Bálint Lehel), Bodor, Péter Botond, Rózsa, Lőrinc, Péter Levente (77., Mózes), Bálint Róber, Péter Mózes, László (80., Orbán), Simon, Gergely összeállítással kezdtek. Az első percekben Péter Mózes előtt adódott óriási lehetőség, de kétszer is a kapusba rúgta a játékszert. A vendégek hálóőre Scurtu Adrian volt, aki több idényt is lehúzott a SK futsalcsapatában.

Végig az udvarhelyiek irányítottak, az ellenfél a tavalyi pontvadászat egyik meglepetéscsapata volt, ebben az idényben nem igazán ment nekik, csak 9 pontot gyűjtöttek össze. Lőrinc előtt is ott volt a gólszerzési lehetőség, de ziccerben a kapusba lőtt, a kipattanót pedig a kapufára rúgta.

Félórát kellett várni, hogy megtörjön a jég, ekkor Gergelyt ugratták, a hálóőrrel szemben már nem hibázott (1–0). Péter Mózes növelhette volna az előnyt, de nem tudta kihasználni az ordító helyzetet. A szünet előtt Lőrinc adott remek passzt Gergelynek, aki ismét becsapta Scurtut (2–0).

A második félidőben még jobban leült a meccs, pedig nem volt igazán magas a színvonal. A végjátékban sikerült még háromszor bevenni a kaput: Péter Mózes egy szögletet követően fejelt a hálóba, Simon büntetőt harcolt ki, majd értékesítette is, Gergely pedig a mesterhármas is összejött a hosszabbítás perceiben.

Ezzel zárult az odavágó, az SzFC-nek van még egy elmaradt meccse a Szentegyházával, de a kiírás szerint két találkozót még lejátszanak a tavaszi szezonból.

Labdarúgó 4. Liga, 11. forduló:

 

FC Székelyudvarhely–Gyergyószentmiklósi Jövő 5–0 (2–0)

Gól: Gergely (30., 42., 90+2.), Péter Mózes (81.), Simon (84.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."