Sport » Foci

Foci Vb: Belgium fordított, övék a három pont

A világbajnokság hatodik játéknapját rendezik ma Brazíliában. Mi szokásos helyünkről, a G Music Pubból jelentkezünk élőben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Belgium és Algéria csap ma össze
Sörök behűtve, lehet szurkolni!
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 17., 17:25
0 hozzászólás. 


20:56 Mi legközelebb holnap este 7 órakor jelentkezünk élő, szöveges közvetítéssel az Ausztrália–Hollandia mérkőzésről. A kocsmában ma este 22 órakor az  Brazília–Mexikó kerül kivetítőre. Éjszaka 1 órakor az Oroszország–Dél-Korea összecsapás van műsoron. Én köszönöm a figyelmüket, tartsanak velünk holnap is! 

20:51 Vége a mérkőzésnek! BelgiumAlgéria 21. A belgák a második játékrészben mutatott remek játékkal megfordították az eredményt. 

20:46 A kocsma vendégei már elkönyvelték a belga győzelmet, de megállapítják, hogy az európai csapat nagyon össze kell szedje magát, ha tovább akar jutni a csoportból.

20:39 Már csak három perc van a mérkőzésből, Fellaini biztosíthatta volna be a belga győzelmet, de a rúgás pillanatában elcsúszik.

20:38 2–1 Belgium javára! Mertens kap egy remek passzt, majd kegyetlenül bevágja 11 méterről. A kocsmában nem is hallom a kommentátor szavait, akkora az őrjöngés.

20:28 Egyre tetszetősebb a belgák játéka, mintha téli álmukból ébredtek volna fel. 16 perc van még a mérkőzésből. Egyre többször hangzik el a pubban is a ''na...,na,naaa,...jajj'' felkiálltás. Itt egyértelműen a belgáknak szurkol mindenki.

20:26 Hangzavar van a kocsmában: egyenlít Belgium. De Bruyne beadását a frissen beállt Fellaini fejeli be. Az eredmény: 1–1.

20:23 Mindent beleadnak a belgák, hatalmas ziccert hagy ki Origi, közelről a kapusba lövi. 

20:21 Dembele helyébe Fellaini jön be a belgákhoz.Az algériai edző is egy cserével válaszol.

20:19 Fél óra van még a mérkőzésből, a belgák egyelőre nem találják a lyukat, a kivetítőn a szomorú belga szurkolókat is megmutatták, azt is megtudtuk, hogy 56.800 néző van a helyszínen. A G.-ben is szinte annyian vagyunk.

20:12 Egy szögletet követően Szudani marad le pár centivel a labdáról, növelhette volna csapata előnyét.

20:06 A szünetben cseréltek a belgák, Mertens jött be, már helyzetbe is került, de kisodródott helyzetből nem tudja erősen meglőni a labdát, könnyedén szedi össze az arab kapus.

20:04 Megy a második félidő, a kocsmában pedig a szünetben kért sör.

19:57 A kocsmában a félidőben sem állt le a foci, a belgák további esélyeit latolgatják a vendégek, de szó esik a tegnap esti Irán–Nigéria összecsapásról is. Na, azt mindenki unta. Egyesek szerint a legnagyobb helyzet egy szöglet volt azon a mérkőzésen.

vendegek1

19:45 Vége az első résznek. Vezet Algéria, mi pedig kérünk a szünetre is egy sört.

19:44 Chadli kapott nagy labdát, de pár méterről a kapusnak rúgta. Marad az 1–0 Algériának.

19:42 A belgák messziről próbálkoznak, mert nem tudnak közel kerülni Algéria kapujához, azonban veszélytelen minden lövésük.

19:37 Jön az infó, hogy Algéria a legutóbbi öt világbajnoki találkozóján nem szerzett gólt, na tessék, épp ideje volt.

19:31 Szabadrúgáshoz jut Belgium, de De Bruyne csúnyán elrúgja a kapu mellé, az lehetett ennek az oka, hogy a labda elé a játékvezető lefújt két kiló sprayt.

19:28 Az is kiderült, hogy én ma nem nyerek sört.

19:25 Vezet Algéria! Vertongen leránt egy arabot a büntetőterületen belül, a megitélt büntetőt Feguli bevágja. Belgium–Algéria 0–1.

19:23 A pubban megjegyzik, hogy van a pályán egy szudáni, meg egy kompany. Ez igaz is.

19:21 Witsel nem viccel, szépen lőtt kapura távolról, de védte a kapus.

19:18 Megvolt az első kapu felé lőtt labda, az arabok lőttek mellé.

19:15 Ha ez így megy tovább, akkor a belgák ma nagyon megizzadnak a győzelemért. Eddig kétszer találkozott a két csapat, van egy 0–0 és egy 3–1-es belga győzelem.

19:11 Többet próbálkoznak a belgák, de jól állják a sarat Algéria játékosai.

19:06 Nagyon érdekes dolog: a mérkőzés játékvezetője civilben lelkész! A hatodik percben járunk, egyelőre még nem volt helyzet egyik kapu előtt sem.

19:00 Elhangzottak a himnuszok, megcsinálták a csapatfotókat, megkezdődött a mérkőzés. Nem vagyunk túl sokan, de remek a hangulat a kocsmában is.

18:52 Habár pár asztal le van foglalva a kocsmában, hely még van. A mérkőzés előtt kell kitölteni a tippszelvényeket, a mérkőzés végén a G. Music Pub sörrel jutalmazza azokat, akik eltalálják a pontos eredményt. Én ki is töltöttem már, így néz ki:

szelveny1

Na, mit szóltok? Sokat írtam a szelvényre?

18:43 A belgák várható kezdősora: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vermaelen, Vertonghen – Fellaini, Witsel – De Bruyne, Dembélé, E. Hazard – Lukaku. Az arab csapat kezdői: M’Bolhi – Mandi, Bugerra, Medzsani, Gulam – Bentaleb – Taider, Feguli, Szudani, Laszen – Szlimani.

18:36 Ma a H csoport nyitómérkőzését, a Belgium–Algéria találkozót pötyögjük be portálunkba. Algériáról nem sokat tudok mesélni, számomra egy eléggé ismeretlen csapat, de azt tudom, hogy a közelmúltban Albániát és Romániát is két vállra fektették. A románok elleni mérkőzés összefoglalója itt nézhető meg.

A belgákat nem kell nagyon bemutatni, elég ha a ma pályára lépő nevek közül olyanokat említek, mint Hazard, Curtois, Kompany vagy Fellaini. Belgium az egyértelmű esélyese a mai találkozónak, de várjuk ki a mérkőzés végét.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."