Sport » Foci

Foci vb: a kenguru nem tudta lenyelni a tulipánt

Újabb játéknap a vb-n, újabb tippverseny a G-ben. Ma is élőben jelentkezünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

ausztralia hollandiajo
Ők bemelegítettek, mi is kikértük az első sört!
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 18., 17:31
0 hozzászólás. 

20:57 Ma este a G. Music Pub a SpanyolországChile mérkőzésre várja a vendégeket, éjszaka 1 órakor a KamerunHorvátország találkozót lehet megtekinteni. Portálunk legközelebb holnap este 7 órakor jelentkezik élő, szöveges közvetítéssel a KolumbiaElefántcsontpart mérkőzésről. Köszönöm figyelmüket, tartsanak velünk holnap is!

20:52 Vége a mérkőzésnek. Hollandia 32-re verte Ausztráliát. Szépen falatoztak a kenguruk a tulipánból, de nem tudták jól megrágni, visszavágott a tulipán. A mérkőzés végére egy Boglárka is megérkezett a kocsmába. Egy 5 éves kislányt hívnak így, aki az apukájával érkezett a mérkőzésre. Arra kérdésre, hogy kinek szurkolt, azt válaszolta: ''Akinek Apa''!

20:47 Pár perc van a mérkőzésből, továbbra is Hollandia vezet 32-re. Felmutatták a hosszabítás peceit is, a hármast.

20:45 A holland királyokról beszél a kommentátor. Megtudtuk, hogy a királyoknak nem illik narancssárga wc tetőt dobigálni. Ez akkor alulírottra is vonatkozik?

20:41 ''Az ausztrálok megérdemelnék legalább a döntetlent'' - hangzik el a teremben. Van benne igazság, a statisztikai adatok a kenguruknak kedvezőbb. De itt gólra megy a játék.

20:31 Lesz még fordulat a találkozón?- ez a téma most a kocsmában. Eldöntöttük, hogy lesz fordulat, még kettőt bevág Hollandia, de az is lehet, hogy nem. Ezt szépen megtárgyaltuk.

20:27 Mekkora fordulat! Hollandia megszerzi a vezetést. Depay távolról lő, a labda az ausztrál kapuban áll meg. Vendégeinknek ettől nagyon megjön a kedve. 

20:25 Hatalmas helyzetet hagyott ki Ausztrália, egyik vendégünk szerint ezt ''elbalfaszkodták''.

20:20 Nincs csalódás a kocsmában, nyugtázzák, hogy ez egy jó mérkőzés, kár lett volna kihagyni. És még nincs vége!

20:15 Vége a csodának, Hollandia kiegyenlít. Van Pesie a góllövő.

20:15 A G.-ben is meglepetésnek számít ez az eredmény!

20:11 Vezet Ausztrália!!! Kezezésért befújt büntetőt értékesített Jedinak.

20:04 A második félidő egy ausztrál góllal kezdődött, de nem adta meg a játékvezető. A gól előtt szabálytalanság történt.

19:56 A félidőben megmagyaráztuk valakinek, hogy nem 44 az eredmény. Amiket a gólok után látott, az a visszamutatás volt. Ettől szép ez a Vb, olyanok is követik, akik eddig nem néztek focit.

19:47 Vége az első félidőnek. Egyenlő az állás. A G.-ben is nyugi van, kortyolgatunk tovább és várjuk a második félidőt.

19:42 Pár perc van még az első félidőből. Ha holland lennék és otthonról nézném a meccset, eddig biztos, hogy a tévét rúgdosnám. Közel sem azt a játékot mutatja Hollandia, mint a  spanyolok ellen.

19:37 A pincér csaj emlékeztette az 50-ra tippelőt, hogy a szelvénye elúszott. Az enyém is el..., de nem maradunk szomjasok!

19:34 A pub vendégeinek is tetszik az ausztrálok játéka, habár sokan a hollandokra tippeltek, azért az kimaradt ausztrál helyzeteknél felszisszenek.

19:31 A kenguruk szépen belekóstoltak a tulipánba, szép mérkőzést látunk, a szigetországiak nem ijedtek meg a világbajnoki címvédőt verő hollandoktól.

19:27 A kocsma vendégei is úgy gondolják, hogy ennél szebb gólt még nem láttak ezen a világbajnokságon.

19:23 Le se írtam az előző mondatot, máris 11. Cahill kapáslövése a felső lécről vágódik be. Mekkora gól volt!

19:21 Robben megszerzi a vezetést a hollandoknak! Vezet Hollandia.

19:19 A hollandoknak is van egy lehetőségük, de Van Persie fejesét könnyedén fogja az ausztrál kapus.

19:16 Az első helyzet az ausztráloké, de a lövés szögletre pattan. Nevezzük inkább helyzetecskének.

19:15 A mérkőzésen egyelőre nem történnek említésre méltó dolgok, megy a foci helyzetek nélkül. A kocsmában jobb dolgok történnek, jól megy a sör!

19:11 Információink szerint az Orfűn zajló fesztiválon is nézik közvetítésünket! 

19:06 Valaki a kocsmában Ausztráliát dícséri: ''Csodálatos egy ország ez az Ausztrália! Minden van ott, ami kell! Bárok nekem, strand a gyerekeknek, napsütés a feleségemnek és cápák az anyósomnak.'' A mérkőzésen még 00 az eredmény.

19:00 A tippszelvényeket mindenki leadta. Megkezdődött a mérkőzés, egyszóval hátra van még 90 perc, úgy is mondhatjuk, hogy Idő van de Boeven.

18:48 A tippszelvényeket kiossztották már a vendégek közt, de egyelőre még sokan gondolkodnak az eredményen. Az egyiket meglestem, 50 írt rá valaki. Na, vajon kit hozott ki győztesnek?

18:35 Megtartva jó szokásunkat, ma is élő, szöveges közvetítéssel jelentkezünk a G. Music Pubból, ahol portálunk és a Príma Rádió helyszíni tippversennyel összekötött közös meccsnézést szervez.

A B csoportban a második fordulót rendezik ma. Az első körben a spanyolokat 5–1-re alázó Hollandiának ma Ausztrália lesz az ellenfele. Ausztrália az első körben Chile válogatottjával játszott, ezen a találkozón a dél-amerikaiak 3–1-es vereséget mértek a kenguruk földjéről érkezőkre.

Mi erről a mérkőzésről és a kocsmában tomboló szurkolókról adunk részletes jelentést. A találkozó 7 órakor kezdődik, a kocsmában a tippverseny résztvevői eddig az időpontig kell, hogy leadják szelvényeiket.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."