Sport » Foci

Újból nyert az FC Székelyudvarhely

A zord időjárás és a játszhatatlan havas pálya ellenére is győzni tudott az FC Székelyudvarhely.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

kep1
kep1
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. március 05., 18:25
2 hozzászólás. 


A rossz idő sem az FC Székelyudvarhely játékosainak, sem a szurkolóknak nem szegte kedvét. A sűrű havazás ellenére sem riadt vissza az a több mint száz szurkoló, aki végig drukkolta a 3. Liga, 6. csoport, 19. fordulójának mérkőzését, ahol az FC Székelyudvarhely a Belényesi Bihar ellen játszott.

A havas pálya nagyon megnehezítette a játékot, de a 8. percben sikerült a hazaiaknak kiharcolni egy tizenegyest, amit Lazăr Ovidiu értékesített. A játékosok közt elég feszült volt a hangulat, kis lökdösődés is becsúszott, így néhány sárgalap kiosztásra is sor került. Aztán a 19. percben Gergely Tibor lendült támadásba, kicselezte a kapust, majd rárúgta a szinte üres kapura, de az egyik érkező védőnek sikerült kihalászni a játékszert. Így elmaradt a menyugtató második gól. A következő tíz percben ment az oda vissza játék aztán 39. percben az FC Székelyudvarhely kapusa hatalmas védésre kényszerült. A félidő végéig különösebb esemény nem történt, Iorga gyűjtött be egy sárgalapot.

kep2-1

FC Székelyudvarhely - Belényesi Bihar

A második félidő kezdése után pár perccel piros lapot kapott a Belényesi Bihar egyik játékosa. A megnyugtató második gólra sem kellett sokat várnunk, az 50. percben Csíki Dénes használta ki Lazăr Ovidiu indítását és lőtte a hálóba a labdát. Az egyre csúszósabb és latyakosabb pályán nehézkesen ment a passzolgatás.
A 79. percben Ferenczi Szabolcs lőtte kapura a játékszert, de a kapu előtt kialakult sárdagonya nagyon megfogta a labdát, még éppen begurult, mielőtt a kapus elérte volna. Ezzel megszületett a harmadik gól is, amely maradt a játék végéig, így FC Székelyudvarhely – Belényesi Bihar 3-0.

Dusinszki Zoltán: „Örülök, hogy folytatni tudtuk a gól gazdag játékot. A nehézkes pálya ellenére is 3-0-ás győzelmet tudtunk elérni. Csak gratulálni tudok a fiuknak is a jó eredményért és megköszönni a szurkolóknak, hogy ilyen időben is mellettünk voltak.”

Gólszerzők: Lazăr Ovidiu (tizenegyes: 8.perc), Csiki Dénes (50.perc), Ferenczi Szabolcs (71. perc)



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kicsitörök
2010-03-05 20:08:00
szep volt fiuk....
avatar
knobi16
2010-03-05 20:38:18
gratula fiuk!csak igy tovább!!!!!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."