Sport » Foci

Tizenkét csapattal folytatódik a megyei

A Székelyudvarhelyi FC és Roseal ismét beneveztek a Hargita megyei labdarúgó-bajnokságba, ahol újoncok is vannak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc11
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. július 22., 15:43
0 hozzászólás. 

Mindkét székelyudvarhelyi csapat - a tavaly ezüstöt nyerő Székelyudvarhelyi FC és a bronzérmes Roseal - folytatja a pontvadászatot a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság 2014/2015-ös idényében, három csapat búcsúzott a bajnokságtól.

Ezek közül az FK Csíkszereda a harmadik ligában próbál szerencsét, míg Parajd és Szépvíz csapatai körzetük legalacsonyabb osztályában indulhatnak. Ennek ellenére megmarad a tizenkét csapatos bajnokság, mivel Csíkszereda körzetéből Csíkszentsimon és Madéfalva is a IV. Ligában folytatja a játékot, az FK Csíkszereda helyébe annak fiókcsapata érkezik.

A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület még augusztus 18-ig várja további két csapat jelentkezését. Udvarhely körzetből a Nagygalambfalvának és a Malomfalvának fel is ajánlották, hogy anyagi támogatás mellett a megyei bajnokságba lépjenek be, de ők ezt visszautasították.

A megyei tanács részéről mind a tizenkét csapat támogatásban részesül: 20-20 mezzel és két-két edzői tréninggel lesznek gazdagabbak a csapatok, de a körzeti bajnokságból érkezett csapatok játékvezetői díjait is átvállalta a megyei önkormányzat, valamint a többi tíz csapatnak is kifizetik egy-egy mérkőzés játékvezetői díját.

A megyei bajnokság mezőnye a következőképpen néz ki: Székelyudvarhelyi FC, Székelyudvarhelyi Roseal, Székelykeresztúri Egyesülés, Homoródalmási Homoród, Szentegyházi Vasas, Gyergyószentmiklósi Jövő, Maroshévízi Tudomány, Csíkkarcfalvi Hargita, Madéfalvi MIK, FK Csíkszereda II, Csíkszentsimoni Szefite és Gyimesfelsőloki SE.

A bajnokság augusztus 30-31-én kezdődik, programját augusztus 18-án sorsolják ki.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."