Sport » Foci

Döntetlent játszott a Vasas Femina

Helyzetekben és fordulatokban gazdag találkozón teljesítette célját a Székelyudvarhelyi Vasas Femina.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

simona caldare2
Simona Caldare nélkül szerezte meg az egy pontot a Vasas
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. április 11., 13:17
0 hozzászólás. 

A női 1. Liga utolsó előtti fordulójában a Nagybányai Függetlenség otthonában lépett pályára a Székelyudvarhelyi Vasas Femina szombaton délben. Dénes Jenő edzőnek több meghatárózó játékost is mellőznie kellett erről a mérkőzésről, Balázs Csilla a válogatottban szerepelt, Bíró Enikő sérüléssel küzködött, Miklós Tünde személyes okok miatt nem lépett pályára. Simona Caldare játékára sem számíthattak csapattársai, mivel az Olimpia II elleni találkozón begyűjtött piros lapos eltíltását tölti, a szövetség hat fordulóra tíltotta el őt. A Kajtár – Krall, Péter, Bartalis, Albert – Geréd, Ambrus, Kecseti, Papp – Bálint, Dezső kezdőcsapattal indított a Vasas, csereként pályára lépett még Feleki.

A találkozó vendéghelyzetekkel kezdődött, de Bálint és Papp kisérletei nem értek célba. A gyenge első félidőt a hazaiak fejezték be jobban, hiszen egyetlen helyzetüket gólra váltották. A második részben egy magabiztosabb Vasas jött ki a pályára, ami gyorsan meg is látszott az eredményjelzőn. Az 50. percben Papp használta ki jól a hazai kapus hibáját és egyenlített. Habár a nagybányai csapatnak tíz percre rá újból sikerült megszereznie a vezetést, az udvarhelyi csapat nem adta fel a harcot. Rögtön a középkezdés után egyenlített Bálint, majd két percre rá megismétlődött a második találat jelenete, Bálint gúrított el ismét a rosszul helyezkedő kapus mellett. A 3–2-es eredményt azonban nem tudta megtartani a Vasas, a hazaiak a 67-ik percben büntetőből egyenlítettek. A hátramaradt részben több lehetőség is adódott a Vasas előtt, de a győztes találatot nem sikerült megszerezniük.

Az utolsó fordulóban a Szászrégeni Jövő együttesét fogadja a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. A jövő szombaton 11 órakor kezdődő találkozón mindenképp győznie kell a hazaiaknak, hogy biztosan a második helyen fejezzék be a bajnokságot

Női labdarúgó 1. Liga, tizenharmadik forduló

Nagybányai Függetlenség–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 3–3 (1–0)
Gólszerzők: Alexandra Marian (38.), Irina Codrea (59.), Crina Câmpan (67.), illetve Papp Szidónia (50.), Bálint Réka (60., 62.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."