Sport » Foci

Egyre szuperebbek a Vasas lányok

Szászrégen vendégeként zsebelt be újabb három pontot a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. Szuperligát érhet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas regen harmadikgol
Bálint Réka mesterhármast szerzett a mai találkozón (arhív fotó)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. május 23., 13:42
1 hozzászólás. 

A női labdarúgó 1. Liga rájátszásának negyedik fordulójában a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a Szászrégeni Jövő vendége volt szombaton délelőtt. A nagy hőségben rendezett találkozóra Dénes Jenő edző a Kajtár, Krall, Péter, Bálint, Bíró, Ambrus, Bartalis, Dezső, Balázs, Geréd és Caldare kezdő tizenegyet küldte a pályára, a kispadon Menyhárt, Feleki és Kecseti készültek a játékra.

Az első félidőben a nagy hőség rányomta bélyegét mindkét csapat játékára. Az udvarhelyieknek sem ment úgy, ahogyan azt előre eltervezték. Igazi nagy helyzetek sem adódtak, ennek ellenére egygólos előnnyel mehetett a Vasas Femina a pihenőre. A 45. percben Balázs remek beadásából Bálint Réka szerezte meg a vezetést. Alig kezdődött meg a második félidő, a hazaiak egyenlítettek. A hazai gól után megváltozott a Vasas játéka, elővették játéktudásukat, megmutatták igazi arcukat. Remek támadásokat, ellentámadásokat vezettek, amelynek újabb gól lett az eredménye. Az 56. percben ismét Bálint Réka szerzett gólt. A vezető találat után is az udvarhelyiek birtokolták többet a labdát. Bíró, majd Bálint is egyedül vezethette rá a régeni kapura a labdát, de helyzeteiket nem tudták értékesíteni. A 81. percben Simona Caldare adta be a játékszert, erre Bartalis Barbara érkezett jól és fejjel megszerezte csapata harmadik találatát. A kegyelemdöfést Bálint adta meg a hazaiaknak a 87. percben. Mesterhármassal járult hozzá az udvarhelyi győzelemhez.

Dénes Jenőt a találkozó után telefonon értük el: ,,Az első félidőben a nagy hőség miatt nem ment jól a játékunk. A második részben aztán az igazi arcukat mutatták a lányok, nagyszerű ellentámadásokat vezettek, jól kapták egymást a pályán. Megérdemelt győzelmet arattunk, le a kalappal a lányok előtt'' - nyilatkozta portálunknak a vezetőedző.

Holnap rendezik a a Kolozsvári Olimpia II–Nagybányai Függetlenség találkozót. Amennyiben a nagybányai együttes nem szerez pontot, úgy kiesik az első helyért folytatott csatából. Az utolsó két fordulóban a Székelyudvarhelyi Vasas Femina hazai pályán fogadja először a nagybányai együttest, majd a kolozsváriakat. A cél most már az, hogy az első helyről jusson a csapat a Szuperligába.

,,Jövő hétvégén rendezik a Coca-Cola Kupa döntőjét, ahová csapatunk 104 együttesből került a legjobb hat közé. Természetesen a legfontosabb nekünk a bajnokság első helyének megszerzése, de nagyon fontos ez a döntő torna is, mivel a fődíj egy négynapos edzőtáborozás a Real Madrid otthonában. Megpróbáljuk a jövő szombatra programált Nagybánya elleni találkozónkat hétfőre áttenni, mivel csapatunkból öten is részt vesznek a Coca-Cola Kupa döntőjén'' - mondta László Béla, a Vasas Femina elnöke portálunknak.

Női 1. Liga rájátszás, negyedik forduló:

Szászrégeni Jövő–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 1–4 (0–1)
A Vasas Femina gólszerzői: Bálint Réka (45., 56., 87.) és Bartalis Barbara (81.)



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Egy a sokból
2015-05-23 19:03:01
Ok - okozat?
Minél kevesebb pénzt ad a "Város", annál jobban megy a játék :)
Képzeljétek mi lenne, ha Ti fizetnétek a városnak :) :) :)

Csak így tovább!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."