Sport » Foci

Vereséggel kezdtük a bajnokságot

Sajnos a 3. Liga pontvadászatában a Székelyudvarhelyi FC-nek nem sikerült úgy a bemutatkozás, ahogy tervezte.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Szfc Alsogald3
fotó: Barabás Ákos
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. augusztus 30., 14:18
0 hozzászólás. 

Szombaton, hat órától lejátszotta első mérkőzését a Székelyudvarhelyi FC, az országos 3. Ligában. A Sétatéri Stadion adott otthont a mérkőzésnek, az ellenfél pedig az Alsógáldi Industria volt, akik veszélyesebben kezdték a mérkőzést, mint a mieink. Az SzFC Bálint Botond- Péter, Rózsa, Demény, Berki, Gál, Bálint Rajmond, Doltea, Bálint Róbert, Simon és Gergely összeállításban lépett pályára. 12 perc elteltével, Berki Alex ragadt be, így egy előreadott labdával, elkerülve a lesállást, Alin Câmpean egy az egyben vezethette rá a kapura, és higgadtan használta ki a kínálkozó lehetőséget.

Szfc Alsogald

A 25. percben Botorok János elhasználta első cserelehetőségét, Péter Mózes helyére, Tamás Előd érkezett, aki élt is a bizalommal, ugyanis négy perccel beállását követően, a szélen lódult meg és tökéletesen centerezett Dolteának, aki gond nélkül bólintott a hálóba. Nem sokáig érezhettük kezünkben az egy pontot, ugyanis néhány perccel egyenlítésünk után, egy veszélytelennek látszó labda gurult be kapunk elé, de Bálint Botond és védője nem értették meg egymást, így aztán közöttük továbbgurulva, a játékszer egyenesen Cernea Andrei lábára érkezett, aki könnyedén gurított a hálóba.

A második félidőre két teljesen más csapat sétált ki a pályára. Az alsógáldiak ahogy csak tudták, tördelték a játékunkat, nem túlontúl erőltettek a támadásokat, a kontráknál is csak két- három támadójuk húzódott előre. Főként mi birtokoltuk a labdát, de rendre elakadtak támadásaink. A mérkőzés végén még adódott egy nagy lehetőségünk, amikor is a két csere, Tamás Előd és Simon Norbert majdnem összehozták az egyenlítést. Előd ismét egy precíz íveléssel mutatta magát, Simon lövését viszont az ellenfél kapusa a gólvonalról kaparta ki, a labda megint Simon elé került, de másodszorra fölé bikázta azt.

Szfc Alsogald2

Botorok János elmondta, ugyan a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, a csapat rengeteg gyerekes hibát vétett, amit főleg a tapasztalat hiánya okozott. A csapat edzője azt is kihangsúlyozta, hogy bár eddig lehet, ha elég félgőzzel is játszani, most már mindenkinek kőkeményen oda kell tennie magát.

Székelyudvarhelyi FC- Alsógáldi Industria 1-2 (1-2)

Gól: Doltea ill. Câmpean, Cernea



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."