Sport » Foci

A hajrában kapott ki az SzFC

Sajnos ismét pont nélkül tért haza a Székelyudvarhelyi FC egy rendkívül küzdelmes mérkőzésről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Szfc Alsogald
Székeludvarhelyi FC, fotó: Barabás Ákos
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. szeptember 27., 13:10
0 hozzászólás. 

Szombaton öt órától a Réti Norbert, Sebestyén Tamás, Demény Norbert, Rózsa Árpád, Tamás Előd, Bálint Rajmond, Péter Mózes, Gál Csaba, Berki Krisztián, Gergely Tibor (Simon Arnold), Cătălin Doltea összeállítású Székelyudvarhelyi FC a Lénárdfalvi SK-val kellett összemérje erejét idegenben. Az SzFC igencsak hiányos kerettel vágott neki az újabb kiszállásnak, hiszen Bálint Botond műtéten esett át, Bálint Róbert kezéről a mérkőzés előtt két nappal került le a gipsz, míg Simon Norbert és Kis Zsolt húzódással küszködött.

Nem csak a foghíjas keret, a pálya mocsaras állapota is nehezítette a mieink dolgát. A négy forduló után kilenc pontos Lénárdfalva a harmadik helyről várhatta a találkozót és az esélyesebb hazaiak egy negyed óra játék után meg is szerezték a vezetést. Egy beívelés után Cuc bólintott Réti hálójába. Az első gólt követően több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, viszont helyzeteink rendre kimaradtak, így egy gólos hátrányból várhattuk a második játékrészt.

A szünetben Botorok János edzőnek sikerült felrázni a csapatot, hiszen rögtön a félidő elején Bálint Rajmond remek kiugratását követően Doltea már nem hibázott és visszajöttünk a partiba. Az utolsó negyedórára a saját kapujuk elé kényszerültek a mieink, hiszen a vendéglátók nagy sebességre kapcsoltak, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis egy kapufáról kipattanó labdát Taraczkozi juttatott a hálóba a 87. percben, borsot törve ezzel az udvarhelyiek orra alá.

A Lénárdfalvi SK továbbra a csoport egyik legkellemesebb meglepetése négy győzelemmel és egy vereséggel áll öt forduló után. A Székelyudvarhelyi FC mérlege pont a fordítottja ennek, 3 pontunkkal a 12. pozícióban foglalunk helyet.

„Olyan lehetőséget szalasztottunk el, amit ki kellett volna használjunk. A küzdéssel, harcolással nem volt gond. A hihetetlenül rossz állapotú pálya fizikailag felőrölte a csapatokat, de valahogy ki kellett volna bírjuk. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna" – mondta a találkozót követően Botorok János edző.

Nemzeti Labdarúgó 3. Liga, 5. forduló:

Lénárfalvi SK – Székelyudvarhely FC 2-1 (1-0)

Vezette: Gornic Alexandru Dan

Gólszerzők: Cuc (16.), Taraczkozi (87.) ill. Doltea (47.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."