Sport » Foci

Súlyos vereséget szenvedett a Vasas Femina

A Szuperliga legjobb csapata ellen lépett pályára a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. Semmi nem jött össze a vendégeknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

kolozsvar vasasfemina1
Fotók: olimpiacluj.ro
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. október 31., 09:08
0 hozzászólás. 

A többszörös román bajnok Kolozsvári Olimpia vendégeként lépett pályára pénteken a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a román női Szuperliga hatodik fordulójában.

Nagyon nehéz dolga volt Dénes Jenő edzőnek már a találkozó előtt, mivel több alapjátékosát nem tudta nevezni a találkozóra. A megszokott felállításból betegség, illetve sérülés miatt hiányzott Papp, Bíró és Péter, a kispadon nem lehetett ott Menyhárt, valamint Albert.

A Vasas Femina a Kajtár – Krall, Dezső, Bartalis, Ambrus, Geréd, Balázs, Bálint, Căldare, Kecseti, Feleki felállítással kezdte a találkozót, a későbbiekben pályára lépett még Márkon és Barbu.

Nem sikerült jól a találkozó első negyedórája az udvarhelyieknek, már a második percben hátrányba kerültek. Nagyon megtörte a gyors gól a vendégeket, az első negyedóra után már 4–0-ás hátrányba kerültek. A következő fél óra kapott gól nélkül járt le, de a második félidőben ismét megmutatkozott a hazaiak tapasztalata. Hatszor voltak még eredményesek, 10–0 lett a végeredmény.

kolozsvar vasasfemina2

,,Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz ezen a találkozón. Ma minden ellenünk volt. Sajnos több hiányzónk is volt, nem a standard csapattal tudtunk kiállni a bajnokcsapat ellen. Az első negyedórában egy jobb játék kellett volna, hogy önbizalmat nyerjünk. Ez nem jött össze, hamar megomlottunk. Nem csak a játékosok hiányoztak ma a csapatból, hiányzott az agresszivitás is, fejben nem tudtuk összeszedni magunkat. Sok volt az elemi hiba, a kapusteljesítmény sem volt az igazi. Teljesen megérdemelten győzött a jobb, tapasztaltabb csapat. Újabb nehéz kiszállás következik. Innentől már arra készülünk'' - nyilatkozta portálunknak a találkozó után Dénes Jenő.

Szerdán ismét egy nehéz kiszállás vár a Székelyudvarhelyi Vasas Feminára. A negyedik fordulóból elnapolt Marosvásárhely elleni találkozót pótolják az együttesek. Jövő vasárnap délelőtt 11 órakor a nyolcadik fordulóban Jászvásár együttese látogat a sétatéri stadionba.

Román női labdarúgó Szuperliga, 6. forduló

Kolozsvári Olimpia–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 10–0 (4–0)
Gólszerzők: Voicu (3.), Corduneanu (7.), Lunca (12., 50.), Vătafu (16., 47., 73.), Giurgiu (63.), Negrea (65.), Carp (87.)

A bajnokság állása:

1. Kolozsvári Olimpia 18 p.
2. Marosvásárhelyi ASA 9 p.
3. Jászvásári Navob 9 p.
4. Kraiovai Real 9 p
6. Székelyudvarhelyi Vasas Femina 9 p.
7. Bukaresti Fair Play 3 p.
8. Nagybányai Függetlenség 3 p.
9. Borgúprundi Heniu 0 p.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."