Sport » Foci

TrollFoci: székelyföldiek is vannak köztünk

Kedvenc székelyföldi csapatuk a Székelyvarsági Tartod SE, idén ismét ellátogatnak Erdélybe. Őket faggattuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

trolf
Fotók: a TrollFoci facebook oldala
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. január 17., 18:22
0 hozzászólás. 

Egy baráti társaság 2012 szeptemberében indította el a TrollFoci Facebook-oldalát. Egy hónap alatt kétezer követőjük lett, egy év alatt már százezer lájkot gyűjtött össze az oldaluk. Ma már közel háromszázezren követik a magyar fociról szóló poénos bejegyzéseiket. Egyre több lájkot kapnak Erdélyből is, de ez a szám még mindig alacsony.

trollfoci ketto

Azt senki nem tudja, hogy pontosan kik kezelik az oldalt, fölösleges is ezt kérdezni tőlük, mert akárcsak Tibi atya, a TrollFoci szerkesztői is gondosan névtelenségbe burkolóznak. Mi viszont arra voltunk kíváncsiak, hogy mit tudnak ,,rólunk''.

Mennyire ismeritek a székelyföldi megyei, illetve az udvarhelyi körzeti bajnokságot?

Mivel van köztünk székelyföldi származású, így amennyire tudjuk, követjük a körzeti bajnokságokat. A felsőbb osztályokat annyira nem, kivéve a Kolozsvári Vasutas és tavaly a Marosvásárhely szereplését.

Van köztetek olyan admin, aki Székelyföldről származik?

Igen, két adminunk is székelyföldi származású, sokszor látogatunk haza a rokonokhoz. Bár sokak szerint ez nem szép dolog, de meglehet nézni a székelyudvarhelyi szórakozóhelyeken elhelyezett matricáinkat is...

Tudjátok, hogy körülbelül hány székelyföldi követője van a TrollFoci Facebook-oldalának?

A Facebook 5-6000 székelyföldi olvasót mutat nekünk, de nem tudjuk elképzelni, hogy ennyire kevés lenne abban a régióban.

Egyre több ,,székely mennyeis'' alkotás felkerül az oldalatokra. Kb. hány ilyen fotót kaptok Székelyföldről?

Az a baj, hogy elég keveset. A TrollFoci 15 millió magyarhoz szól, örülnénk, ha még több képpel látnának el minket a kedves olvasók. Székelyvarságról kapjuk a legtöbbet, igaz nem véletlenül, mert nem titkoltan a Varsági Tartód SE a kedvenc székely csapatunk.

trollfoci egy

Megjelent egy könyvetek, megvásárolható Székelyföldön is?

Sajnos ezt nem tudjuk, de interneten megrendelhető továbbra is, így biztos, hogy hozzájutnak az oldal követői, ha nagyon szeretnék elolvasni az agymenésünket. Tavaly Aranykönyv-díjat nyert, így biztos, hogy annyira rossz nem lehet...

Hamarosan a követőitek száma meghaladja a háromszázezret. Mik a további terveitek, céljaitok?

Célok mindig vannak. Most például a legelső, hogy a magyar válogatott minél jobban szerepeljen az Európa-bajnokságon és mi támogatásunkról biztosítjuk őket. Nagy titkot nem árulok el, hogy tervben van egy szórakozóhely nyitása, amely egyelőre még kezdeti fázisban van, de a tavasz elejére, közepére nyitanánk. Webshopunk is lesz hamarosan, ahonnan pólóktól elkezdve mindenféle TrollFocis ajándéktárgyakat lehet rendelni.

Mi kell ahhoz, hogy valaki Trollfoci adminná váljon?

Hát nagyon semmi, mert kialakult a csapat, így nem tervezünk senkit sem felvenni a soraink közé. Nagyon elmebeteg társaság gyűlt össze, mindig képesek vagyunk meglepődni egymáson. De ha netán valaki admin szeretne lenni, akkor annak folyamatosan minőségi képeket kell nekünk küldenie. Olyankor bevesszük az adminchatbe és még egy hónapos próbaidő vár rá. De szomorú hír a jelentkezőknek, hogy másfél-két éve senki nem ütötte a mércét.

Jártatok már Székelyvarságon? Számíthatunk rá, hogy jösztök? Mert szívesen látunk!

Köszönjük a meghívást! Igen, idén kétszer is voltunk, és minden nyáron ellátogatunk Varságra. Idén minden bizonnyal megjelenünk a málnafesztiválon, ahogy eddig sokszor. Sőt, párszor még csapattal is indultunk a fesztiválon megrendezett kupán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."