Sport » Foci

Ronaldo kifejelte Marokkót, de Messi a vége (videó)

Kezd látszani, hogy kik lesznek a biztos továbbjutók, és kik izgulhatnak még, hogy hátha. Videón hat találkozó kilenc legszebb pillanata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

A legnagyobb hőőős. fotó: CBS.com
Nagymama is nálunk nézi a gólokat!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. június 22., 16:22
0 hozzászólás. 

Szerdán és csütörtökön négy csoportban is találkozókat rendeztek az oroszországi világbajnokságon. Mutatjuk a gólokat. A szerdai játéknapon a portugál labdarúgó-válogatott Cristiano Ronaldo fejes góljával 1–0-ra legyőzte Marokkót az B csoport második fordulójában, a marokkóiak kiesése biztossá vált.

A spanyolok is megszerezték első sikerüket az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, Diego Costa szerencsés találata döntött Irán ellen. Az utolsó kör előtt Spanyolország vezeti a csoportot 4 ponttal, Portugália szintén négy pontos, míg Irán harmadik a három szerzett ponttal. A harmadik körben, június 25-én az Irán–Portugália és Spanyolország–Marokkó találkozókat rendezik.

Az A csoportban Uruguay is bebiztosította továbbjutását a Szaúd-Arábia elleni találkozón, Luis Suarez találatával 1–0-ra győztek. Június 25-én az Oroszország–Uruguay találkozó dönt majd a csoportelsőségről.

Íme, a találkozók góljai:

Csütörtökön a legnagyobb meglepetést Horvátország szerezte: 3–0-ra győzte le Messi Argentináját. Horvátország is bekerült a nyolcaddöntőbe, Argentina pedig a nehéz helyzetbe. Az utolsó körben mindenképp győzniűk kell Nigéria ellen, és várniuk a D csoport további találkozói eredményeinek a kedvező alakulását.

460x276-comkim1

A C csoport mérkőzésén Franciaország 1–0-ra legyőzte Perut, bebiztosítva jelenlétét a legjobb tizenhat között. A dél-amerikai együttes a harmadik kör előtt már tudja, hogy az lesz nekik a végállomás.

Dánia és Ausztrália döntetlent játszott, így a harmadik körben derül ki, hogy a franciák mellett melyik együttes less ott a nyolcaddöntőben. Kedden rendezik a Dánia–Franciaország és az Ausztrália–Peru mérkőzéseket.

Itt nézhetitek meg a csütörtöki találkozók góljait:



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."