Sport » Foci

Te kinek szurkolsz? Udvarhelynek vagy Keresztúrnak?

Udvarhelyszéki rangadót rendeznek a Román Kupa országos szakaszának első körében. Harmadik és negyedik ligás együttesek csapnak össze.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

kereszturkupasepsiosk
Három éve az azóta élvonalban szereplő Sepsi OSK-t is búcsúztatta a kupából Keresztúr.
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. július 26., 17:48
0 hozzászólás. 

A Román Labdarúgó Szövetség közzétette a 2018-2019-es Román Kupa országos szakasza első körének párosításait. A harmadosztály kezdetére váró Székelyudvarhelyi FC Hargita megye bajnokcsapatával, a Székelykeresztúri Egyesüléssel találkozik ebben a körben. A keresztúriak korábban a kupa megyei szakaszában is megszerezték az első helyezést.

A mérkőzést augusztus elsején, 17 óra 30 perctől a székelykeresztúriak otthonában rendezik. A továbbjutás sorsa egy találkozón dől el. Amennyiben a rendes játékidőben egyik fél sem tudja kiharcolni a győzelmet, hosszabbításokkal folytatódik a találkozó. Ha a kétszer tizenöt perc sem lesz elég az egyik fél győzelméhez, akkor büntetőrúgások döntenek.

460x276-comkim1

A Román Kupa első körének találkozóit a korábban a 42 megyei szakaszt megnyerő együttesek, illetve a harmadosztály utolsó helyein végző 26 csapat közt rendezik. A második körben, amelyet augusztus 15-én rendeznek, a további harmadik ligás együttesek is csatlakoznak. És ebben a körben biztosan lesz egy udvarhelyszéki együttes. Te melyik csapatnak szurkolsz, hogy ott legyen a következő fordulóban? Írd meg kommentben!0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."