Sport » Foci

Továbbra is 6. csoportban az SzFC, kezdődnek a felkészítő mérkőzések

Megvannak az idei szezon labdarúgó 3.Liga csoportösszetételei és az idény menetrendje. Már ma kezdődnek a barátságos mérkőzések az FC Székelyudvarhelynél.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Nagypalyas_Liga3/FCSZ_kolozsvar
Nagypalyas_Liga3/FCSZ_kolozsvar
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. augusztus 03., 09:53
1 hozzászólás. 

A Román Labdarúgó Szövetség elkészítette a 2010-2011-es idény 3.Ligájának csoport összeállítását és menetrendjét. Az FC Székelyudvarhely most is a 6. csoportba került.

Nagypalyas_Liga3/FCSZ_kolozsvar

A pontvadászatot megelőzően a Dusinszki Zoltán és Dénes Jenő által edzett FC Székelyudvarhely barátságos, felkészülő mérkőzéseken vesz részt. Az első ilyen mérkőzést ma játsszák Ludason a Nyárádtői Egyesülés ellen. Ez követően szerdán hazai pályán játszanak mini-tornát, ahol az udvarhelyi csapaton kívül itt lesz a Gyergyói Jövő és a Medgyesi Gaz Metan II együttese is.

Az érdeklődők 17 óra 30 perctől nézhetik meg a SzFC – Medgyesi Gaz Metan II mérkőzést, majd az ezt követő Medgyes – Gyergyói Jővő és végül a SzFC –Gyergyói Jövő mérkőzéseket a városi stadionban. Az meccsek 50 percesek lesznek, így óránként kerül sor a következőre.

Szombaton 10 (vagy 11) órától ismét felkészülő mérkőzést játszik az udvarhelyi együttes a Medgyesi Gaz Metan II ellen, hazai pályán. A kezdés pontos időpontja még kérdéses.

Az első éles meccsre idegenben kerül sor, amikor augusztus 20-án a Szebeni Akarat II-vel mérkőzik meg az udvarhelyi brigád.

Az FC Székelyudvarhely játékos kerete a héten dől el, ugyanis mostanra jártak le a játékosokkal kötött szerződések. Dusinszki elmondta, hogy a héten tárgyalják újra a szerződéseket és kötik meg azokat. Eddig a Clujana futsal csapatból igazoló Szécsi Barnával történt szóbeli kiegyezés, illetve a régiek közül Mitra Szilárdnak tart a szerződése még fél évig. A csapat valószínűleg bővülni fog a Székelyudvarhelyi SK csapatából átigazolni szándékozó játékosokkal. A végső keretről hamarosan beszámolunk.

A labdarúgó 3.Liga, 6. csoport csapatai:
Nagybányai FC Maramureş Universitar, Dévai Maros, Nagydisznódi FC, Nagyszebeni Akarat II, Medgyesi Gaz Metan II, Szászsebesi CSM, Szászfenesi Egyesülés, Kolozsvári Sănătatea, Nyárádtői Egyesülés, Zilahi FC, Brassói SCM, Tatrangi Egyesülés, FC Székelyudvarhely, Dési Egyesülés, Aranyosgyéresi Seso, Jádi Akarat.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
mikroba
2010-08-04 00:17:49
Mi történt Balánbányával,visszalépett?Ahogy láttam más csoportba sincs beosztva.Ha valaki tudja irja meg.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."