Sport » Foci

SzFC: Mímelték a labdarúgást

Lassan nincs már ennél lennebb: az eddig nyeretlen Kolozsvári Sănătatea is elvitte a pontokat az FC Székelyudvarhelytől.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_szfc_kolozsv_nov12
Foci_szfc_kolozsv_nov12
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 12., 16:58
3 hozzászólás. 

Alsóházi rangadót rendeztek pénteken délután a sétatéri stadionban. Az utolsó előtti FC Székelyudvarhely, az utolsó helyezett Kolozsvári Sănătateát látta vendégül. Bíztunk a győzelemben, illetve a felzárkózás elkezdésében. Ehelyett azt kaptunk, amit eddig: szívtelen, lélektelen játékot.

A labdarúgó 3. Liga, 12. játéknapjához tartozó összecsapás első játékrészében egyetlen ordító gólhelyzetet hagytak ki a hazaiak, amikor Jankó már a kapust is kicselezte, de a visszarohanó védőbe rúgta a labdát.

Foci_szfc_kolozsv_nov12
A második félidő valamivel jobb játékot hozott, a vendégek találtak be először. Egy közvetített szabadrúgást a kapura ívelt Radu Sabo, a labdát kiütötte Simény, de az érkező Chiorean csapott le rá és megszerezte a vezetést. Amennyiben a hazaiak kapusa nem ér bele a játékszerbe, úgy kirúgással folytatódott volna a játék, hiszen közvetett szabadrúgás volt...

Az egyenlítés hamar jött, Jankó kapásból kirúgta a jobb alsót. Két nagy helyzet következett, amikor maga javára fordíthatta volna az eredményt a házigazda. A csattanó a 82. percben következett, Ceacă betalált, ismét előnybe hozva a vendégeket.

A végjátékban - amikor hajtani, küzdeni kellett volna - nem a labdával, hanem az ellenféllel, egymással, a játékvezetővel foglalkoztak az udvarhelyiek, Mitra pirosat is kapott egy dulakodást követően. Nyert a Kolozsvár, akiknek eddig csupán négy pontjuk volt, négy döntetlent követően.

Kis Lajos, az FC edzője honlapunknak elmondta: "A győzni akarást nem tudom én adni a játékosoknak, ez egyéni dolog. Vagy akarsz, meghalsz a pályán, vagy nagyképűen focizol. Többen ezt teszik, mindenki sokkal nagyobb labdarúgónak tartja magát, mint társait. Amit megbeszéltünk, abból szinte semmit sem tartottak be. Az egyenlítést követően még így is megnyerhettük volna a meccset."

Labdarúgó 3. Liga, 6. csoport, 12. forduló:
FC Székelyudvarhely-Kolozsvári Sănătatea 1-2 (0-0)

A meccs online közvetítését itt olvashatják.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
marcel
2010-11-14 10:25:58
Botorok Janos-t edzonek!!!
avatar
pityipalko
2010-11-14 14:55:38
Guardiolat edoznek....rohejes vagy marcel...nem az edzo jatszik hanem a jatekosok, es azok ahogy azt teszik hat ugy jatszok en is asszem....picit a meg kell szoritani a tokuket s akkor lesz eredmeny...hajra sracok
avatar
slyboy31
2010-11-15 11:53:49
Focit a földön szokták játszani, de a fiuk a fellegekben járnak. Igy nem lehet focizni.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."