Sport » Foci

Ifjú focistáink az országos bajnokságon

Sajtótájékoztatón számolt be Tamás Zoltán, a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség (HMLSZ) elnöke a 16 évesekből álló megyei labdarúgó válogatott csapat országos bajnokságon való részvételéről november 20-án.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Ifjusagifoci
Ifjusagifoci
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 22., 08:33
0 hozzászólás. 


Tamás Zoltán a sajtótájékoztatón kiemelte, hatalmas energiába került a megye területéről összegyűjteni a tehetséges focistákat, akiknek szigorú edzésprogramon kellett részt venniük, és az edzőtáboron kívül napi kemény edzéseket követelt meg a válogatottban való részvétel. Elmondta, egyelőre nem dicsekedhetnek kiemelkedő eredményekkel, azonban ez a szezon a tapasztalatszerzés, a tehetségek felkutatásának ideje volt, így a jövőben e tapasztalatok tükrében fogják kialakítani az edzéprogramokat és a mérkőzéseken való részvételt.
Ifjusagifoci
Hargita Megye Tanácsa 30 000 lejjel támogatta az ifjú focisták országos bajnokságon való részvételét, hiszen – mint Borboly Csaba elnök elmondta – a foci az a sport, amely nagy népszerűségnek örvend az egész világon, és fontos a megyében is felkarolni a tehetséges játékosokat, hogy a nagy múlttal és hírnévvel rendelkező téli sportok mellett lehetőséget teremtsenek e sportág kibontakozásának is.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."