Sport » Foci

SzFC: Beszterce sem kegyelmezett

Az Aranyosgyérestől elszenvedett idegenbeli vereséget követően is négy góllal kapott ki Besztercétől az FC Székelyudvarhely.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_szfc_kolozsv_nov12
Foci_szfc_kolozsv_nov12
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 26., 16:34
7 hozzászólás. 

A Kis Lajos által irányított gárda hamar hátrányba került a Besztercei Gloria fiókcsapatánál. A házigazdáknál öt olyan játékos szerepelt, akik az első osztályos együttesnél is megfordultak már ebben az idényben. Ez pedig meglátszott, ők jelentették a különbséget.

Az udvarhelyiek a bekapott gólok ellenére több helyzetet kialakítottak, de értékesíteni egyet sem tudtak. Pár fiatal játékos igazán jó szereplést tudhat maga mögött. A négy bekapott gól sok, ezzel pedig továbbra is sereghajtó maradt Udvarhely a csoportban.

Kis Lajos edző a mérkőzés után honlapunk kérdésére elmondta: „Nagy különbség volt a két együttes közt, látszott, hogy nem harmadligás játékosok szerepeltek a házigazdáknál. Tudásbeli különbség is nagy volt, de örömteli, hogy nem torpant meg a csapat, az eredményben ez nem látszott, amíg ők pontosak voltak, mi nagyon sok lehetőséget kihagytunk".

Az év utolsó meccsén az SzFC hazai környezetben fogadja a Medgyesi Gaz Metan fiókcsapatát.

Labdarúgó 3. Liga, 6. csoport, 14. forduló:
Besztercei Gloria II–FC Székelyudvarhely 4–0 (2–0)


7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
marcel
2010-11-26 18:05:28
"Tudásbeli különbség is nagy volt, de örömteli, hogy nem torpant meg a csapat, az eredményben ez nem látszott" ha a 4-0-nal nem latszik akkor hol latszik, kedves Kis Lajos?
avatar
cittadella
2010-11-26 18:02:47
Igy igaz, valóban nem torpantunk meg, sorra kaptuk a gólokat :(
avatar
2 T
2010-11-26 20:41:03
Jovore jon a negyedik liga, vagy a felbomlas, ezert kellett el lehetetlenitteni a futsal csapatot, hogy legyen egy evig C ligas csapatunk...?
Bravo.
avatar
szkita73
2010-11-26 21:37:45
re:
avatar
2 T
Jovore jon a negyedik liga, vagy a felbomlas, ezert kellett el lehetetlenitteni a futsal csapatot, hogy legyen egy evig C ligas csapatunk...?
Bravo.

Szerintem itt nagyon a lényegre tapintottál és teljes mértékben igazad van sajnos :angry:
avatar
hunilaszlo
2010-11-26 22:55:05
re: re:
avatar
szkita73
[quote=2 T]Jovore jon a negyedik liga, vagy a felbomlas, ezert kellett el lehetetlenitteni a futsal csapatot, hogy legyen egy evig C ligas csapatunk...?
Bravo.

Szerintem itt nagyon a lényegre tapintottál és teljes mértékben igazad van sajnos :angry: [/quote]

mikoze van egyik sportagnak a masikhoz? miert hibaztatjatok a nagypajas focit azert mert a politika megette a futsal csapatot! azt a 'zsebpenzt' amit a varos ad a csapatnak miert sajnaljatok tole? talan arra a kicsi penzre vmeik roman valogatott futsalos szerintetek focizott volna udvarhelyen??vagy a mostani csapat nagyobb fizetessel jobb jatekot mutatna??
Hajra SZFC! ha egyes emberek tudnak mennyi munka van egy meg kieso haramdik ligas csapatban is nem csattognanak az amator roman elso futsal liga miatt...
avatar
2 T
2010-11-28 09:24:43
re: re: re:
[/quote]
mikoze van egyik sportagnak a masikhoz? csattognanak az amator roman elso futsal liga miatt...[/quote]
Csak annyi a koze, hogy az egyik a masik karara lett letre hozval.Ne erts felre, en nem hibaztatom a nagypalyas focit, csak nem igy kellett volna megoldjak a dolgokat. Nem kellett volna a politika jatekaval tegyek a sportot. Amugy megsugom neked, hogy joval tobb penzt visz el a nagypalyas foci, mint a futsal! Szerintem is a nagypalyas foci tobbet erdemel, es az az igazi foci, de ne felejtsuk el, hogy futsalba volt eredmeny, meg vagy 1500 ember szurkolt a csapatnak a csarnokba. En utoljara annyi embert nagypalyas focin talan 88-89-ben lattam mikor valami irani csapattal jatszot baratsagos meccset a csapat... es az nem ma volt!!!
avatar
marcel
2010-11-28 10:17:46
nem ertem minek kell eroltetni azt a futsalt, az egyelore Romania szinten tetszik nem tetszik halott sportnak szamit. jo volna ezt udvarhelyen is eszrevenni. anagypalyas foci pedig kell, szukseg van ra, kisebb varosoknak elorebb levo csapataik vannak. Udvarhely megerdemelne egy B osztalyos csapatot es azt mondom mindent meg kell tenni ennek erdekeben, hogy ez megvalosuljon. itt elindult valami, szep utanpotlas neveles folyik az SZFC-nel (www.szfc.ro), elobb utobb lesz eredmeny is, ha a sok munka gyumolcse beerik. De ehhez ido kell, ha mar nincs elegendo penz, hogy jobbnal jobb jatekosokat vegyenek. Legalabb ennek is van varazsa es helyi jatekosok alkotjak a keret nagyreszet. a futsalra kivancsi vagyok, meddig szenved meg, mert hosszu betegsegnek ... nem akarom leirni. Hajra SZFC.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."