Sport » Foci

Udvarhelyen tartott edzést a Pápa

Hétfőn késő délután a Rákóczi Centrumban tréningezett a magyar labdarúgó élvonalban szereplő Lombard Pápa Terminál FC. Az NB1-es gárda főhadiszállása Zeteváralja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Mas_papa1701
Mas_papa1701
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. január 17., 20:39
0 hozzászólás. 

Vasárnap érkezett meg Zeteváraljára a magyar labdarúgó élvonal hetedik helyén telelő Lombard Pápa Terminál FC. Hétfőtől már teljes erőbedobással kezdték meg a felkészülést a soron következő tavaszi mérkőzésekre. Délelőtt futóedzést tartottak a szálláshely környékén, délután pedig egy tréning volt a programon, melyet a Rákóczi Centerumban (volt Epad-terem) vezényelt Véber György vezetőedző.

Az Újpest volt játékosa honlapunknak nyilatkozva elmondta: „Egy kedvező ajánlatra érkeztünk Székelyföldre, könnyű volt a döntés, hiszen én többször voltam már itt, akkor már a környezet, az emberek lenyűgöztek. Eldöntöttem, mikor lehetőségem lesz rá, idehozom valamelyik együttesem. Jobb lenne a nyári időszak erre, de a mostani körülmények is tökéletesen megfelelnek".

Mas_papa1701

A gárda egyik legismertebb játékosa, Szűcs Lajos sem először van itt, hiszen pár évvel ezelőtt – akkor még a Ferencváros játékosaként – megismerkedhetett Székelyfölddel. „Nem volt könnyű a szakítás 2006-ban a Fradival, de akkor a sors úgy hozta, hogy meg kellett ezt lépnem. Jó helyre kerültem, örvendek, hogy még mindig az élvonalban védhetek. Jó érzéssel tölt el, hogy visszatérhettem erre a csodálatos helyre, ahol ugyanolyan melegséggel fogadtak bennünket, mint amit megismertem mikor a volt klubommal jártam errefele" - mondta a hálóőr.

Mas_papa1701

Ami a további programot illeti, kedden délelőtt újabb futóedzés következik a csapatnak, majd edzés a csíkszeredai műgyeppályán. Szerdán hasonlóan szaladással indul a nap, aztán a megyeszékhelyen felkészítő, barátságos jellegű mérkőzés következik a helyi együttessel. Csütörtökön kirándulással, majd hazautzással zárul a székelyföldi kiszállása a Pápának.

Ezen a héten exklúzív interjút olvashatnak Véber Györggyel, illetve Szűcs Lajossal, itt, az uh.ro-n!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."