Sport » Foci

Változások az SzFC-nél a felkészülés alatt

Kéthetes késéssel fogott neki a tavaszi alapozónak az FC Székelyudvarhely. A labdarúgó 3. Liga tavaszi rajtjára készülő gárdában változások várhatóak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_fcudv_des_okt1
Foci_fcudv_des_okt1
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 01., 14:23
0 hozzászólás. 

Előzően január 10-ig volt kiírva a téli vakáció az FC Székelyudvarhelynél, de a klubvezetés, illetve a szakmai stáb jobbnak látta, hogy amíg nem alakul ki a csapattal kapcsolatos jövőkép, addig ne kezdje el a tavaszi idényre való felkészülést. A játékosoknak tartoztak a novemberi és a decemberi bérrel.

Múlt kedden, január 25-én gyűlt össze először a keret, közben egy hónapot törlesztettek a tartozásukból, ettől a héttől pedig edzőtáborba vonultak a focisok. Három játékos viszont összepakolt, távozott a klubtól: Simény Attila, Mera Marcel és Lazăr Ovidiu. Így fejezték ki tiltakozásukat az elmaradások miatt.

Mint Berkeczi Attila, a klub elnöke honlapunknak nyilatkozva elmondta, nem számítanak a sportolók játékára: „Ahhoz képest, hogy mit nyújtottak az elmúlt időszakban, drasztikus a döntésük, hogy szó nélkül elmentek. Tudjuk, hogy tartozásunk van feléjük, próbáljuk mielőbb megoldani. A többiek megértették ezt, ők nem".

Foci_Kis_Lajos

Kis Lajos, az SzFC edzője elégségesnek tartja a fennmaradó időszakot, hogy a csapat megfelelően felkészüljön a rajtra: „Számunkra március 11-én kezdődik a pontvadászat. Majd másfél hónap van addig. Jelenleg 18 fős a keret, ketten egészségügyi problémával küszködnek. Volt pár focis próbajátékon, úgy fest, hogy 2-3 fiatal sportolót leigazolunk. Egyelőre 8-9 barátságos találkozóval számolok, szombaton Nyárádtő ellen lépünk pályára. A célunk a 3. Ligában maradás".

Az klub idei költségvetése nagyban függ attól, hogy a városi büdzséből mennyit kapnak. A vezetők elmondták, amennyiben idén is biztosítják az összeget, mint tavaly, akkor a fennmaradót előteremtik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."