Sport » Foci

Edzőtáborba vonult a szentegyházi lánycsapat

Hétfőtől kezdte el a felkészülést a tavaszi idényre a Szentegyházi Vasas SE lánycsapata. A Székely János és Tamás Géza által irányított gárda ezen a héten Udvarhelyen edzőtáborozik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_Noi_foci/Vasas_Konstanca_nov7
Foci_Noi_foci/Vasas_Konstanca_nov7
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 02., 15:02
0 hozzászólás. 

Az őszi szezont követően – amit a nyolcadik helyen zártak az élvonalban – sem hagyta abba az edzéseket a Szentegyházi Vasas SE, heti egy alkalommal találkoztak a lányok. De igazából ezen a héten kezdte el a felkészülést, az alapozót a gárda. Hétfőtől a Septmia szabadidőközpontnál tartják az edzőtábort.

Székely János honlapunknak nyilatkozva elmondta: „Jelenleg 24 fős kerettel készülünk a tavaszi idényre. Két csoportra osztottuk a lányokat, az egyikben azok szerepelnek, akik az élvonalban játszanak, a másikban a 13 éven aluliak. A fizikai gyakorlatokon van a fő hangsúly, a lányok most kapják meg a kemény alapozást a bajnokságra".

A női 1. Liga rajtjáig majd másfél hónap van, a gárda március 13-án lép pályára. Addig 6-7 barátságos meccset kötnek le, a nagyoknak heti három edzéssel, a kicsiknek pedig kettővel folytatódik a felkészülés. Utóbbiak szombaton a Marosvásárhely ellen játszanak, a keretben nincs változás.

Ami a fiúkat illeti, a 4. Ligában szereplő gárda jövő héten kezdi el a tréningeket, heti három alkalommal tartanak edzéseket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."