Sport » Foci

A bentmaradás az elsődleges SzFC-nél

Péntek délután kezdődik a tavaszi idény az FC Székelyudvarhelynek. A Kis Lajos által felkészített együttes utolsó előtti a labdarúgó 3. Liga 6. csoportjában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_szfc_medgyes_dec3
Foci_szfc_medgyes_dec3
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 10., 19:01
0 hozzászólás. 

A székelyudvarhelyiek idegenben, a negyedik helyezett Brassói CSM otthonában vendégszerepelnek pénteken 15 órától, a tavaszi idény első játéknapján szabadnaposak voltak. Nem rózsás a helyzet a klubnál, a vezetőség és a szakmai stáb is úgy döntött, a jelenlegi anyagi háttér mellett inkább a fiatal, helyi játékosoknak adnak több lehetőséget, így próbálják meg elérni a harmadosztályban való bentmaradást.

A téli szünetben különböző okok miatt távoztak a keretből Simény, Mera, Lazăr, Csíki és Szécsi. Egyetlen újonc van, a Brassóból érkezett 25 éves belső-szélső hátvéd Voicu Cătălin. A tréner a felkészülést 18 sportolóval végezte.

Foci_szfc_kolozsv_nov12

„Nincs mit tennünk, mindenki felvállalta, hogy ilyen körülmények közt is folytatjuk. Meg kell próbálnunk a legjobbat kiadni magunkból. Sajnos, a csapategység még mindig nem a legjobb, vannak problémák, ezeket nagyon gyorsan meg kell oldanunk. A pénteki meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei, de bízom a jó eredményben" - mondta el honlapunknak Kis Lajos.

Az eltervezett 8-9 barátságos meccsekből is csupán négyet játszott a gárda. A pénteki mérkőzésen egyedül Mitra játéka kérdéses, aki kisebb egészségügyi problémával bajlódik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."