Sport » Foci

Tavaszi pontok nélkül az SzFC

Nem játszott alárendelt szerepet, de kikapott az FC Székelyudvarhely a labdarúgó 3. Liga pénteki játéknapján a Zilahi FC-nél. A Kis Lajos által irányított gárda még nem szerzett pontot a tavaszi idényben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_szfc_nagydisznod_marc18
Foci_szfc_nagydisznod_marc18
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 25., 17:44
14 hozzászólás. 

A találkozó első részében jobbára a védekezéssel volt elfoglalva a székelyudvarhelyi együttes, a házigazdák pár lehetőséget kidolgoztak, de ezek kimaradtak. A pihenő után aztán gyorsan jött a Zilahi FC találata.

Az FC Székelyudvarhely nem adta fel, kijött a saját térfeléről, két ízben is kicsin múlott, hogy nem egyenlítettek. A hosszabbításban aztán egy büntetőből állította be a végeredményt az ellenlábas. Továbbra is nehéz helyzetben az udvarhelyi gárda, egyre közelebb kerül a harmadosztályból való kieséshez.

Kis Lajos, az SzFC edzője a lefújást követően honlapunknak nyilatkozva elmondta: „Sajnos, olyan meccseket kaptunk ki tavasszal, melyeken nem volt jobb az ellenfél. Elcsíphettünk volna egy döntetlent. Van pár olyan játékos, aki labdarúgó szeretne lenni, de keveset szalad, hamar feladja. Így nehéz lesz a továbbiakban is".


Labdarúgó 3. Liga, 6. csoport, 19. forduló:


Zilahi FC–FC Székelyudvarhely 2–0 (0–0)

A mérkőzés élő szöveges közvetítését itt olvashatják.


14 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
aoleo
2011-03-25 23:16:59
Voros,Szeplos gyerek ideje lenne focizni nem csak
Egy ujabb vereseg!
Ez mar tiszta uraim!Jovoben a voros gyermek, Janko, nyugodtabban szurcsolheti a piat mert falusi jatekos lesz!
Az FC Szekelyudvarhely egy szep elkepzeles volt gyenge megvalositassal! Ez a keret sajnos a hargita megyei bajnoksagban eselytelenkent indulna nem, hogy a harmadik ligaban.
De ahogy a jatekosok tartjak, ok futballistak csak a ''hozza nem erto oregek ulnek ki a stadionba s ordibalnak hulyesegeket''.Fiuk szerintem oruljetek, hogy ezek az oregek meg kimennek a meccseitekre! Ne a mokkaban, jungle-ben legyetek buszkek a futballista mivoltotokra hanem egy meccs vegen mikor vegre felemelt fovel johettek le a palyarol, nem pedig ugy hogy semmit nem tettetek a gyozelemert! Persze nem minden jatekosnak szol, mert Vatamaniuc pelda kene legyen a voros szeplos gyereknek!Mert Vatamaniuc mar tett valamit az udvarhelyi fociert o nyugodtan felturhetne mar a gallert, de nem...o kuzd meg a palyan Janko helyett is! Le a kalappal a vezetoseg es Kiss Lajos elott a turelmukert!
avatar
szabby91
2011-03-26 11:18:47
Aoleo: ha ugy le tudod hordani a csapatot akkor annyi becsulet miert nincs benned h a neved is kiird? vagy talan felsz a konyakosoktol , a tetutol, a mokkasoktol,vagy talan attol aki 10000 km fut s meg sem tud focizni? Mert nem jossz be es jatszall? Nem tudnank a megyeit sem eredmenyekkel lezarnii nezd meg h kik jatszanak a megyeibe s nezd emg h hol allunk most s majd akkor dumalj!!! Falusiakbol jobb csapat lenne mint ezz?? Meglatnam a falusi mit csinalna mikor bejonne idee!!! Ha irsz legalbb olyant irjall ami igazz s ne irigysegbol irjad hanem ami a valo!! Koszonom megertesed!
avatar
kilincs
2011-03-26 12:21:19
re:
avatar
szabby91
Aoleo: ha ugy le tudod hordani a csapatot akkor annyi becsulet miert nincs benned h a neved is kiird? vagy talan felsz a konyakosoktol , a tetutol, a mokkasoktol,vagy talan attol aki 10000 km fut s meg sem tud focizni? Mert nem jossz be es jatszall? Nem tudnank a megyeit sem eredmenyekkel lezarnii nezd meg h kik jatszanak a megyeibe s nezd emg h hol allunk most s majd akkor dumalj!!! Falusiakbol jobb csapat lenne mint ezz?? Meglatnam a falusi mit csinalna mikor bejonne idee!!! Ha irsz legalbb olyant irjall ami igazz s ne irigysegbol irjad hanem ami a valo!! Koszonom megertesed!
Aoleo-nak igazavan! Minek kell név az igazságnak? Nézd meg a táblázatot ! Ezek tudnak labdábarugni? Mert szerintem még lósz. . . .r -ba sem de a kocsmákba STAR -ok vagyunk hisz apukánknak van pénze s a kisfia pedig FUUUTBALISTA 30 éve ezzel a tudással még labdaszedősem lehettél Méghogy a név a fontos? Szerinted ha a nevűnket ki irnánk ezek jobban tudnának focizni? ? hajrá
avatar
aoleo
2011-03-26 13:45:17
Itt hozzateszem, hogy szabby91 egyik fiatal jatekos...:) Kisfiam!Pont te nem szabadna kiallj a csapatert!A c divizioban a kispadot nyomod!Vajon miert??Ezen gondolkodj el!Hany eves vagy? Kis Lajos edzo ur ennyi evesen mint te kezdo volt!Mihaly Imre vezetod detto,Dusinszky Zoltan volt edzod szinten!Vatamaniuc Sanyi detto!Es ok olyan csapatok kezdojeben voltak benne amelyek a nagyvarosok csapatainak 5 golokat rugtak, a folyoson az ellenfel konyorgott felidoben hogy alljanak meg a golgyartassal!Kis Lajost felhozva 1fulbevalo, egy nike vapor cipo, egy bordzski sem volt rajta, de igen futballozott Szivvel Lelekkel!Es a Szivvel Lelekkel foci volt az amiert az emberek 3-4ezren kilatogattak egy 3adosztalyos meccsre!Na igen ok futballistak voltak mig ti csak labdarugok! Irogattok ide hozzanemerto oregek miatt nem vagytok jok,azert nem megy a futball mert nem tudnom a nevem kiirni, de ti helyesen csinaljatok azt hogy masnaposan mentek edzesre vagy akar meccsre!
avatar
aoleo
2011-03-26 13:49:12
Es igen annak idelyen Csifo, vagy Mircea is volt h masnaposa futtak ki a palyara de ok mar 30on felul voltak.Es raadasul masnaposan vagy akar reszegen is az ellenfelet keresztul kasul hurcoltak a palyan!Mig ti 3passzt nem tudtok osszekotni!Es nem az edzok,nem a vezetok nem a hozzanemerto oregek vagy azok akik kritikat irnak rolatok a hibasok ezert!Hanem ti magatok!Rugj egy budos golt fiam 30-40 meterrol (mint anno Mihaly Imre), es oromodbe szaladj a keriteshez es ints csendet a hozza nem erto oregeknek!Akkor van jogod csendre inteni oket!De mig a kapuig nem jutsz el hagyd a szurkolokat!Hajra Udvarhely!
avatar
aoleo
2011-03-26 13:52:00
Apropo meg hozzateszem,hogy te Betfalva,Szentabraham vagy akar a Kukullo kereteben nem fognad a kezdot...ha Janko sztrajkol megertem...o legalabb rendszeresen kezdo!
avatar
szabby91
2011-03-26 15:29:32
Aoleo: lattal engem eletedbe inni, bordzsekibe jarkalni? fiatal vook s kiallok a csapatert meg akkor is ha egy ilyen mondja mint tee!!! Lehet nem fognam meg a falusiak keretet de legalbb olyanokat allitok ami igaz es nem mocskolok senkit!!! Majd eljossz te edzesekree s fogsz jatszani minden meccsen kezdo leszel nem ugy mint enn!!!!
avatar
aoleo
2011-03-26 16:15:32
Hat kisfiam!Elszomoritlak!En tobb meccset lejatszodtam eletemben C-ben mint ahany C-divizos meccset latni fogsz te eletedben!De szavakban nagyok vagytok!ez jellemzo a mai fiatalokra de mikor tenni kell valamit...Tabella utolso helye...Tavaszi pontok nelkul az SZFC...Te irogatod itt a kommentjeid megsertodve mig az ellenfel zorgeti a halotokat!Ne a szad jarjon hanem a labad!kovektezo merkozesen hazai kornyezetben szeretnelek kezdoben latni!Tessek bizonyits!Fogd be a szam!Ott leszek a meccsen!
avatar
aoleo
2011-03-26 16:19:04
Amugy meg Veres Lacika nyomaba nem ersz ''balhatved''!
avatar
szabby91
2011-03-26 16:30:32
Figyelj en nem mondtam hogy kinel vagyok jobb s kinel nem! En orulok hogy ennyi njateklehetoseget is kapok s megprobalok azokon a perceken bizonyitani!!Nekem nincs miert veszekedjek veled az edzo eldonti h kit kuld pajara skit neem! ha ugy erzi h nem vagyok eleg jo ahoz akkor csak ennyit jatszok! Orulok neki h sok meccset lejatszdotal s gratulalok ennek! Csak egyre kerlek Janko neveben is s az en nevembe is hogy elfogadjuk a kritikakat csak ne a mocskoskodas legyen s h ennyit iszik a masik s ennyit nem! Ennyit tudunk!Majd ha az edzo is ugy gondolja h annyira gyengek vagyunk akkor nem leszzunk mar keretbe s nem azert vagyunk ott mert az apunak sok penze van hanem azert mert arra edzeseken valahol radolgozunk!
avatar
aoleo
2011-03-26 16:50:17
A palyan beszeljetek!!Labdarugok vagytok!Jankorol meg mindenki tudja amit tudni kell ne sertodjon meg!s ha nem veszem a ''maganeletet'' hanem a statisztikajat az is elmondja rola h o milyen csatar.Hany golt rugott?:) De hajra!Itt ez is egy osztonzes arra hogy felpofozzatok magatokat s bizonyitsatok!Fogjatok be a szam!Fogjatok ossze s kuzdjetek!Latszodjon hogy focizni akartok!Hajra!Hosszu meg a szezon!Amugy meg az edzo se ezeket a jatekosokat jatszodtatna ha lenne jatekoskeret!Lazar kiesett s mar tamadasaink elhalnak a felpalyan.sajnos udvarhelyen egy fecske tavaszt csinalt.ki lesz a kovetkezo fecske?Janko?Hajra!S nem mocskolni akartalak hanem ebresztot fujni!
avatar
szabby91
2011-03-26 17:02:20
Ha ebreszto akart volna lenni nem a konyak s aborkabat kerult volna elo!!! Amugy mi is tudjuk hogy jobb jatekosokkal a keretbe nem fernenk oda de ezek vannak ezekkel kell bentmaradni!! S az nem igaz hogy nem kuzdunk ha lattad volna utolso mecsunket Zilahon akkor nem igy beszlenel ahogy most!! Hajthatunk jatszhatunk a maxinalisan ha szerencsenk sincs!! S ha meg neked ez a biztatas akkor kosznjuk!! Ha pedig tovabbra is mocskoskodni akarsz akkor azt a szemunkbe mond ne igy ahogy teszed mar 2 hete!! Amugy meg a balhatvedre vissza menoleg nem tudomh hol lattal engem balhatvedet jatszani a megyei meccseket leszamitva!!
avatar
erixon27
2011-03-27 16:09:32
Kedves hozzaszolok!Ezt nem itt kell osztani,mocskoskodni a jatekosokkal.Biztatni,tamogatni kellene oket,hogy tobb onbizalmuk legyen a jatekkal szemben.Egyenenkent mindneki jo,megvan mindnekinek a szerepe a csapatban,ha kispadon ul,megvan,hogy miert ul ott!Azt,hogy ki mit csinal a jatekon kivul,szabadidejeben,ahoz ugy erzem en,mint a csapat egyik kozelallo szemelye,senkinek semmi koze.Ha a Mokkaban vannak,vagy akar a Jungleban hol itt a baj?-,hisz valahol fel kell szabadulniuk.Nagy stressz alatt van mindegyik jatekos,hisz ok NYERNI szeretnenek,de valamiert nem megy,es meg ok sem tudjak,hogy miert.Pedig edzeseken ott vannak,edzenek,futnak brutalul,s meg is az eredmenyen nem latszik.Tudva,hogy mi volt meg akkoriban a Barajon,az az oszetartas,azok a pillanatok,egyutt a csapat kialt minden nehezseget es nyertek...de most hianyzik az az osszetartas,az a bizonyos csapattszellem!!!Hajra fiuk,a baratok,a csalad,hozzatoktartozok melletetek vannak,hisz hisznek bennetek!Hajra Fiuk,mindent bele!
avatar
bakugan0710
2011-04-04 15:47:24
Ha jól tudom Jankó lőtte a legtöbb gólt a csapatból, akkor hol itt a probléma, kérdem én?! Egy csapat 11 emberből áll, nem csak egyet kell faszra venni!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."