Sport » Foci

Hősies döntetlent harcolt ki az SzFC

Egy korán szerzett találattal sokáig vezetett az FC Székelyudvarhely a labdarúgó 3. Liga péntek délutáni találkozóján a második helyezett Nagybányai U ellen. A vendégek a végjátékban egyenlítettek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_szfc_nagybanya_apr15
Foci_szfc_nagybanya_apr15
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. április 15., 19:10
0 hozzászólás. 

Nem volt nagy érdeklődés, a kezdő sípszókor csupán 35 néző volt a sétatéri stadion lelátóján. A házigazda FC Székelyudvarhely a Demşa – Demény, Veres, Gergely Tamás, Voicu, Bálint, Vătămăniuc, Simon, Molnár – Gergely Tibor, Jankó (csereként pályára lépett még Hajdó) összeállításban lépett pályára.

Már az első lehetőséget gólra váltotta a Kis Lajos által irányított csapat: Simon indította Jankót, aki a kapussal szemben nem hibázott. A folytatásban jól zárt az udvarhelyi védelem, Demşa pedig két ízben is bravúrt mutatott be. Egy szögletet követően Voicu növelhette volna az előnyt, de a hálóőrbe bombázta a játékszert.
Foci_szfc_nagybanya_apr15
A második félidőben még nagyobb volt a nyomás a hazaiak kapuja előtt, de igazi nagy helyzetig nem jutottak a vendégek. A 86. percben aztán Pop Vasile maradt egyedül egy beívelésnél, fejjel, közelről kiegyenlített. A fiúk küzdeni akarásból, lelkesedésből jelesre vizsgáztak, a tavaszi idény eddigi legjobb meccsét játszották, egy pontot szereztek.

Az edző Kis Lajos a lefújás után értékelt honlapunknak: „Nyílt összecsapás volt, ahol mindkét kapunál adódtak helyzetek. Szerencsénk is volt, mert korán betaláltunk, de akár meg is úszhattuk volna gól nélkül. Az eredmény mindenképp elfogadható".


Labdarúgó 3. Liga, 6. csoport, 22. forduló:

FC Székelyudvarhely–Nagybányai U 1–1 (1–0)
Gól: Jankó (1.), illetve Pop (86.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."