Sport » Foci

Idei legjobb játékával nyert a Vasas

Öt alapjátékosát is nélkülözte a Szentegyházi Vasas a női labdarúgó 1. Liga vasárnapi játéknapján, de hazai környezetben így is szép játékkal nyert a Nagyváradi Motor ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_Noi_foci/vasas_piesti_apr20
Foci_Noi_foci/vasas_piesti_apr20
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. május 01., 16:08
1 hozzászólás. 

A Székely János és Tamás Géza által irányított együttes eddig még egyszer sem győzte le a Nagyváradi Motorult. Mindig nagyon szoros meccsen döntetlen, vagy vereség lett. Ez a statisztika vasárnap megdőlt, hiszen főképp az első játékrészben mutatott játékkal saját közönsége előtt nyert.

A Vasas az első félidő derekán egy jól beívelt szabadrúgás után Kristály találatával vezetett, amit a pihenő előtt még Tamás kettőre növelt. Az ellenfélnek is voltak lehetőségei, akár szorossá tehette volna az összecsapást, de most a szerencse a hazaiaknak kedvezett, igaz ők kapufát jegyeztek.

A második félidő nem hozott gólt, a vendégek pedig mindenben kifogást találtak, sőt tiltakozásul a hosszabbítás utolsó pillanataiban leszálltak a játéktérről, vagy valószínűleg így 3–0 arányban hitelesítik a végeredményt.

A Szentegyházi Vasas a Gál – Molnár, László, Lukács, Szőke, Adam – Tamás, Kristály, Chirea, Balázs – Căldare összeállítással kezdett, csereként még pályára lépett Albert és Elekes. A szentegyháziak legközelebb csütörtökön lépnek pályára a bajnok Marosvásárhely ellen a Román Kupa elődöntő első párharcán.


Női labdarúgó 1. Liga, 20. forduló:

Szentegyházi Vasas–Nagyváradi Motorul 2–0 (2–0)


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
floorball
2011-05-01 19:29:09
az elso gol nem beivelt szabadrugas utan szuletett,jatek kozben Balazs inditotta Kristalyt,aki atvergodott a vedelmen es atemelte a labdat a kapus folott... :whistle:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."