Sport » Foci

FC Székelyudvarhely: kérdőjelek sorozata

Elfogadták az SzFC azon kérelmét, hogy a soron következő idényben is a labdarúgó 3. Ligában szerepelhessen. A klubnál még sok a kérdés, kevés a válasz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_szfc_kolozsv_nov12
Foci_szfc_kolozsv_nov12
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. augusztus 03., 16:00
0 hozzászólás. 

A harmadosztályból tavaly búcsúzó együttes azt kérte a Román Labdarúgó Szövetségtől, hogy amennyiben nem lesz teljes a mezőny a 3. Ligában, újból ott szerepelhessen. Erre a szakszövetség pozitív választ adott, habár nem sorolta be a csapatot a kialakított csoportokba, de úgy fest, több visszalépő lesz itt.

Annak néztünk utána, hogy valóban elindulna-e újból az FC Székelyudvarhely a harmadosztályban. Berkeczi Attila, a klub elnöke elmondta, az elképzelések szerint nem profiként, hanem amatőr szinten folytatná működését a klub.

„Az elmúlt szezon mintegy 350 ezer lejbe került. Amennyiben amatőrként indulnánk, akkor ennek a felére lenne szükségünk. A tanácsosok 130 ezer lejt szavaztak meg a költségvetésből, tehát ez nagyjából fedezné a költségeket. Meg kell értenie viszont mindenkinek, hogy nem elég, hogy én egyedül nem vagyok elég a további összeg biztosítására". Hozzátette, augusztus 15-ig mindenre választ kell találniuk: arra is, hogy milyen módon kezdenék a 2011-12-es idényt, illetve, hogy milyen játékoskerettel.

Foci_szfc_kolozsv_nov12

Kis Lajos, az SzFC edzője kérdésünkre azt nyilatkozta, az ő megállapodása a klubbal lejárt, eddig nem volt újabb megkeresés, vagy beszélgetés a vezetőséggel.

Amennyiben nem indul a csapat a 3. Ligában, akkor a megyei bajnokság mezőnyében ott lesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."